DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:20

PUBG Mobile 1.1 Güncellemesi ve Detayları

Dünya çapında ses getiren oyunlardan bir tanesi haline gelen Pubg güncellemeleri ile adından sıklıkla bahsettirmeyi başarıyor. En son duyurulan PUBG Mobile 1.1 güncellemesi ve detayları ile kasım ayında büyük başarı elde etti. Bundan önceki sürüm olan 1.0 ile eylül ayında dünya çapında ses getiren taleple karşılanmıştı. 10 kasımda piyasalarla tanışan sürüm birbirinden farklı detayları ve yenilikleri de beraberinde getirdi. Güncelleme için yama notlarının yayınlanmasının ardından sunucuların bakım işlemlerinde askıya alınmayacağı bilgisi de paylaşıldı. Yeni sürümle birlikte birbirinden farklı yenilikler de kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Metro Royale Modu

Sürümle birlikte oynanmaya başlanan Metro Royale modu kullanıcılardan beğeni topladı.

Bu modla birlikte:

• Harabe, siperler veya farklı yerleri işaretleyen haritalar eklendi,

• Savaş mekaniği gelişti,

• Yeraltı dünyasını keşfetme imkanı verildi.

Bunlar sayesinde modu deneyenlerin farklı bir dünyaya doğru oyuna yön vermesi de mümkün hale geliyor.

Zorlukları Var Mı?

Her sürümde daha farklı zorlukları ile oyuncuları zorlayan oyunun bu serisinde de haritada gizlenen düşmanlara yer veriliyor. Aniden çıkan ve savaşmak zorunda kaldığınız düşmanlar zaman ve silah kaybetmenize neden oluyor. Aynı zamanda gölge alanlarda bulunan Metro serisinin farklı canavarları da zorlayıcı engeller oluyor.

Yenilikleri

Oyuncuların dikkatini çeken bazı yenilikler de bulunuyor. Win94 görüşüne eklenen hassasiyet ayarları bunlardan bir tanesidir. Ekranı kaydırarak hızlı şekilde atış yapma şansı da veriliyor. Çivi tuzakları sayesinde üzerinden geçen araçların lastiklerini patlatabiliyorsunuz. Güvenlik ve donanımsal durumu da iyileştirilen oyunun aynı zamanda kış festivali modu da ilgi çekiyor. Hediyelik çam ağaçları ve kış ortamına bürünen dokusu ile heyecanlandırıyor.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER