DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:02

PUBG MOBILE 2. Yaşını Kutluyor: Dev Güncelleme

Pubg mobıle 2. yaşını kutluyor: dev güncelleme dört gözle bekleniyor. Pubg Mobile ikinci yaşını kutluyor. Pubg mobil 2 yaşını kutlamak adına dev güncellemeler ile oyuncularını ekran başına kilitlemeyi başarıyor.

Güncellemeler İle Gelen Değişiklikler

Güncellemeler arasında zorlu mod tekrar oyunda yerini alıyor. Bunun yanı sıra Klasik moddaki silahlar ve malzemeler yenileniyor. Royal Pass’ın 12. sezonu da bu güncelleme ile oyundaki yenilikler arasında arasın da yerini alıyor.

Bu güncelleme ile eğlence kategorisine zorlu mod eklenmiştir. Klasik moda yeni özellikler ve iyileştirmeler gelmiştir. Klasik modun 0.17.0 sürüm güncellenmesini kullanıcılarına sunmuştur. Pubg Mobile yıldönümü özel teması ile yeni ve eski oyuncularını güzel bir oyun deneyimi için beklemektedir.

Zorlu Mod

Zorlu Mod oyuncular tarafından sürekli talep edilen bir moddu. Pubg Mobile bu talep üzerine yeni yıl güncellemelerinde zorlu modu eğlence kısmına resmi olarak tekrar dönderdi. Yeni zorlu modda tüm sesli yönergeler kapalı haldedir. Yerden silah almak veya kapıları açmak gibi eylemleri oyuncular manuel olarak yapmaktadır. Oyuncular manuel şekilde yapılan bu aksiyonlar sayesinde daha gerçekçi ve rekabetçi bir oyun deneyimi kazanmaktadırlar.

Klasik Mod

Klasik moda çeşitli yeni içerikler eklenmiştir.

• Yeni Air Drop silahı eklenen yenilikler arasındadır. Air Drop kısa mesafede yüksek hasar veren bir silah türüdür. DBS çift namluya sahip pompalı bir tüfektir. 2x ve 6x dürbün ile kullanılabilen, bir şarjörün içinde 2 kurşun atma özelliği olan pompalı silah türüdür.

• Klasik modda getirilen diğer bir de yenilikte çok amaçlı işaretlerdir. Oyuncular nerede olduklarını, eşyalarının nerede olduklarını, ölüm kutularının ve kapılarının nerede olduklarını işaretleyerek takım arkadaşlarına yön gösterebilirler.

• Klasik moda renk körü modu da eklenmiştir. Bu sayede renk körü olan oyuncular duman ve zehirlenme gibi göstergeler için daha fazla renk seçeneği ile daha kolay oyun oynayabilmektedirler.

Bu yenilikler sayesinde Klasik moda renk gelmiştir.

Royal Pass’ın 12. Sezonu

Royal Pass’ın 12. sezonu 9 Mart günü oyuna eklenecek. Bunun yanı sıra erangel haritasında bulunan lunapark moduna girme şansı da 9 Mart tarihinden itibaren olacaktır.

Güncellenen Oyuna Nasıl Ulaşılır?

Güncellenen oyuna oyuncular Google Play ve Play Store üzerinden ulaşabileceklerdir.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER