DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:02

PUBG Mobile'a Gizemli Orman Güncellemesi

PUBG Mobile, Sanhok haritası için yeni gelen özellikleri ‘Gizemli Orman Güncellemesi’ isimli güncelleme ile sunmuştur. Orman temasıyla ön plana çıkan bu güncelleme ile PUBG Mobile’a Gizemli Orman Güncellemesi oyunculara güzel bir deneyim sunmaktadır.

Güncelleme İle Gelen Yenilikler

PUBG Mobile’a Gizemli Orman Güncellemesi sayesinde Sanhok haritası için yapılan bu güncelleme ile harita büyük değişime uğramıştır. PUBG Mobile oyuncuları Sanhok haritasında oynamak için seçmeleri halinde Gizemli Ormana tamamen şans eseri gireceklerdir. Haritanın bu moduna giriş yapmayı başaran oyuncular haritanın içinde totemleri göreceklerdir. Bu totemler, oyunculara farklı yetenekler getirecektir. Oyuncular da bu yetenekleri kullanarak ve diğer oyuncularla savaşarak hayatta kalan son kişi olmaya çalışacaklardır.

Oyuna gelen yenilikler ise şöyledir:

• Orman Yemeği

• Sıcak Hava Balonları

PUBG Mobile’a Gizemli Orman Güncellemesi sonucunda oyuncuların merakı artacak ve oyunun oynaması oyuncular için daha heyecanlı bir hal alacaktır.

Yenilikler Oyunda Neleri Değiştirdi?

PUBG Mobile’a Gizemli Orman Güncellemesi ile oyun farklı bir boyut kazanmıştır. PUBG Mobile’ın Gizemli Orman modundaki yeni gelen güncelleme ile özelliklerden biri sıcak hava balonudur. Bu hava balonunu bulan oyuncular, sıcak hava balonuyla haritada en yükseklere kadar çıkacak ve çevrede neler olduğunu görme, savaş taktikleri kurma, uygun stratejiler belirleme imkânı yakalayacaklardır. Bir diğeri ise Özel bir meyvenin Sanhok’ta yetişmesi ve bu meyvenin toplanıp tüketilmesi durumunda bazı etkilerle karşı karşıya kalma durumu vardır. Farklı Güçlendirmeler ve Zayıflıkların sonucunda Air Dropların gelişini hissetme, Can veya Enerji yenilenme ya da baş dönmesi gibi etkiler meyvenin yenme sonucunda karşılaşılmaktadır.

Güncellemenin Oyuna Etkisi

PUBG Mobile oyuncuları, Gizemli Orman modunda güç, strateji ve koruma totemlerini kullanacaklardır. Bu sayede bazı oyuncular özel strateji, taktiklere sahip olma imkanını kullanıcılara sunarken bazı oyuncular ise bu durumda fazla güce sahip olacaklardır. Koruma totemi ise oyuncuların kask, yelek ve sağlık gibi düzeltmelerinde de katkı sağlayacaktır. PUBG Mobile’a Gizemli Orman Güncellemesi ile de oyun farklı bir boyut kazanmıştır. Bu güncelleme sayesinde oyun zevkinin artmasına ve oyun içi farklılığı artırmıştır.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER