DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:04

Pubg Mobile Ban Nasıl Açılır? 2021

Pubg Mobile çok oyunculu olan bir video oyunudur. Pubg, sürvival oyunları arasına girmektir. Oyuncular diğer oyuncaları öldürerek hayatta kalabilmeyi başarmaya çalışırlar. Bir oyunda kapasite yüzdür. Yüze yakın oyuncu uçaklardan belirlediği savaş alanına atlar ve çatışmak için silah, yelek, kask, can gibi birçok malzemeleri toplayarak savaşırlar. En son kalan oyuncu ya da takım oyunu kazanmış olur. Fakat son zamanlarda çıkan hilelerle oyuncular çoğu savaş malzemelerini ve diğer malzemeleri bedava ve bir emek sarf etmeden kazanmaktadır. İşte hile yapan oyuncuların ve kurallara uymayan oyuncuların hesabı banlanmaktadır.

Pubg Mobile Hesabı Neden Banlanır?

Birçok hileleri kullanan ve kurallara uymayan oyuncuların hesabı banlanmaktadır.

Banlanma sebebi aşağıdaki gibi sıralanmaktadır;

• Hile yapmak

• Usulüne uygun olmayan satın işlemleri yapmak

• Vpn kullanmak

• Tek kişilik oyunlarda takım oluşturmak

• Ip değişikliği

• Yazılım kullanımı hatası

• Hile yapan takım arkadaşlarıyla takım oluşturmak

• Bug açıklarından yarar sağlamak

• Takım arkadaşlarını oyunda sebepsiz yere öldürmek

• Sohbet kısmında ister arkadaşlarıyla ister genel insanlarla konuşurken küfürlü ve argo kelimeler ile yazışmak İşte bu tür nedenlerden ötürü pubg mobile hesabı banlanır.


Pubg Mobile Ban ve Oyuncular

Uzun yıllar emekler sarf eden oyuncular hesaplarının banlanmasıyla büyük bir şok yaşayarak hesabını tekrar nasıl açabileceği yollar arayışına girerler. Hesabı banlanan oyuncular 2021 yılında Pubg Mobile Ban Nasıl Açılır? 2021 sorusuna cevap bulmaya çalışırlar. Banlanan hesabı açmak için çözüm yolları vardır.

Pubg Mobile Hesabı Banlanan Oyuncuların Çözüm Yolları

Eğer bir hata yapmadığınıza inanıyorsanız firma sistem hatası yüzünden banlanan hesabı açmaktadır. Hesabı banlanan oyuncuya itiraz hakkı sunan firma, oyuncuların banlanan hesap hakkında itiraz yazısı yazıp yetkililere mail yoluyla ulaştırmaları halinde, bir hafta içinde hesaplarını açmalarını sağlıyor. Mailde yetkililere ithamda bulunarak başlanılıp haksız yere hesabınızın banlandığını hiçbir hile kullanmadığınızı, küfür ve argo mesajlaşma yapmadığınızı ve kurallara aykırı davranmadığını belirtmelisiniz. Banlanan hesabınızın açılma talebini yazarak, hesap ıd numaranız, kullanıcı adınız ve oyundaki seviye gibi oyuncu bilgilerinizi yazarak maili gönderebilirsiniz. Gerekli incelemeler sonunda eğer olumlu bulunursa bir hafta içinde hesabınız açılmaktadır. Eğer hile ve kurallara uymamışsanız hesabınız açılmaz.

Pubg Mobile UC Satın Al

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER