DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:07

PUBG Mobile Global Championship’te COVID-19 Telaşı Yaşanıyor

Turnuvaya katılan oyunculardan 3’ünün Covid 19 testinin pozitif çıkması nedeniyle pubg mobile global championship’te covıd-19 telaşı yaşanıyor ve oyunseverler gelişmeleri merakla takip ediyor. Dubai'de 21-24 Ocak tarihlerinde, Coca-Cola Arena'da yapılacak PUBG Mobil Global Championship’in (PMGC), yetkililerin yaptığı açıklama göre çevrim içi olarak tamamlanmasına karar verildi. PUBG Mobile Global Esports Direktörü James Yang, oyuncularının sağlık durumunun iyi olduğunu ancak diğer takım oyuncularını riske atmamak adına turnuvanın çevrim içi olarak oynanacağını açıkladı. Yang yaptığı açıklamada, diğer oyuncuların ve seyircilerin zarar görmemesi açısından, karşılaşmalar için özel hazırlanacak yazılım ağından turnuvanın gerçekleşeceğini vurguladı.

Pugb Mobile Oyuncuları Karantina Altında

Lig aşamasından seçilen 16 takımın mücadele edeceği PUBG Mobil Global Championship’in 21-24 Ocak 2021’de yapılması planlanıyordu. 3 oyuncunun Covid-19 testinin pozitif olması nedeniyle bu dev turnuva çevrim içi olarak oynanacak. James Yang yaptığı açıklamada, testleri pozitif olan oyuncuların şu an için yeni bir semptom göstermediklerini ve sağlık durumlarının da iyiye gittiğini belirtti. Oyuncuların bağlı olduğu takımların ve aynı ortamda bulunduğu kişilerin de karantinaya alındığını belirten Yang; ‘’Oyuncular, takım arkadaşları ve temasta bulundukları kişiler bireysel karantina altındalar. Hepsine en iyi sağlık kuruluşlarından sağlık ekipmanları da dahil gereken tüm yardımlar veriliyor ve sağlıklarına dönmeleri için her türlü desteği sağlıyoruz’’ dedi.

21 Ocak’ta Pugb Mobile Global Championship Başlayacak

Milyonlarca kullanıcısı olan oyun, bireysel ya da arkadaşlarınız ile oynayabileceğiniz bir nişancı oyunu. Oyunun en iyileri her yıl düzenlenen PMGC finallerinde kıyasıya yarışıyor ve oyunseverler bu turnuvayı yakından takip ediyor. 1,2 milyon dolarlık muazzam bir ödül havuzuna sahip olan turnuvaya Covid-19 haberi damga vurdu. Yetkililer, PUGB Mobile olarak turnuva detaylarında düzenlemeler yapacaklarını açıkladı. PUGB ekiplerinin hem güvenilir hem de adil bir şekilde yarışmalarını sağlayacak ortam yaratacak olan turnuva yetkilileri, turnuvanın önceden belirlendiği gibi 21 Ocak 2021’de yapılacağını bildirdi. James Yang; ‘’Turnuvayı önceden planlandığı gibi aynı formatında ve gününde başlatmak için çalışıyoruz. Şu an tüm takımlar karantinada ve izole şekilde, çevrim içi olarak 21 Ocak’ta turnuvaya katılacaklar’’ açıklaması yaptı.

UCUZ UC Satın Al

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER