DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:04

Pubg Mobile Harita Gidip Geliyor Hatası Çözümü

Birçok Pubg Mobile oyuncusunun istemeden maruz kaldığı bu hata yüzünden oyun oynanamaz hale gelmektedir. Bu hatanın çözümü aslında sadece tek bir durumdan kaynaklanıyor. Bu durum Pubg Mobile'i oynadığınız cihazın sistem açısından bu oyun için yetersiz olmasıdır.

Pubg Mobile Harita Hatası Çözümü Nedir?

Pubg mobile harita gidip geliyor hatası çözümü mobil cihazlar için aşağıda ki şekildedir;

• Öncelikle oyunu oynadığınız cihazda Pubg'e giriş yapınız ve ana menünün yüklenmesini bekleyiniz,

• Sabırla bekledikten sonra ana menüde üst kısımda bulunan "ayarlar" sekmesine bir kere tıklayarak giriş yapınız,

• Sırada üzerinde bulunduğumuz grafik ayarlarını sistemimize göre ayarlamamız gerekmekte ve bunun için oyunu oynadığınız cihazı iyi bilmeniz gerekmekte. Cihazın ayarlar kısmından bakarak veya cihazın markasını internet üzerinden aratarak bütün sistem özelliklerini bilmenizde büyük fayda var.

• Eğer ki sisteminiz zaten düşük ise ve oyunu oynadığınız grafik ayarları da en düşükte ise yapabileceğiniz pek bir şey maalesef bulunmamakta. Oyunu daha iyi bir sistem üzerinden oynamanızı tavsiye ederiz. Çünkü cihazınız bu oyun için yeterli değil.

• Eğer ki zaten iyi bir sistemli cihaza sahip iseniz grafik ayarlarını yükselterek veya azaltarak bu hatayı çözebilirsiniz. Deneme ve yanılma yoluyla üşenmeden yapmanız tavsiye edilir, bu şekilde sisteminiz için en iyi grafik ayarlarını bulmuş olacaksınız. Bununla birlikte de artık bu hataya kafa yormayacak ve 1. olmaya odaklanacaksınız.

Kısaca özet geçecek olursak bu hatayı almanızın 2 türlü sebebi olabilir. Birinci sebep sisteminizin bu oyun için ne yazık ki yeterli olmamasıdır ve En düşük ayarlarda bile bu hatayı alıyor iseniz maalesef yapabileceğiniz tek şey daha iyi bir sisteme sahip olan bir cihaz üzerinde oyunu oynamak. İkinci sebep ise cihazınız zaten yüksek ise ve düşük grafiklerde oynuyor iseniz bu grafikleri arttırmanız hatayı gidermenizde size yardımcı olabilir. Deneme ve yanılma yoluyla sisteminiz için en iyisi bulunuz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER