DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:02

Pubg Mobile Hediye Kodu Nereye Yazılır?

Pubg Mobile Hediye Kodu Nereye Yazılır?

Pubg hem mobile hem de bilgisayar üzerinden oynamaya olanak veren bir nişangâh oyunudur. Oyun başlangıçta büyü bir sükse yakalayamasa da sonralardan talebi inanılmaz artmıştır. Bu da tasarımcısı Brendan Greene’in daha farklı alanlara yönelmesine sebebiyet vermiştir. Oyunun mobile sürümü o kadar sevilmiştir ki aynı özelliklerin bilgisayar ortamına taşınabildiği uygulamalar yardımıyla oynanmaya devam edilmiştir. Oyun içinde olduğu kadar oyun dışında da ona olan talep bir hayli fazladır. Bunun sebeplerinden bir tanesi de kuşkusuz oyunun hediye kodu vermesi, mağazadan çeşitli eşyalar satın alınabilmesi, karakterin akla gelip gelebilecek her türlü rol ve modele bürünebilmesi gelmektedir. Peki, oyuncu uzun uğraşlar sonucu bir hediye kodu kazandı. Bunu nereye yazabilir? Pubg Mobile Hediye Kodu Nereye Yazılır? Bu oyuncuların oldukça merak ettiği konulardan bir tanesidir. Makalemizin devamında bu sorunun cevabını sizler için adım adım açıklayacağız. Hediye kodu kullanma sanılanın aksine oldukça kolaydır.

Pubg Hediye Kodu Nasıl Kullanılır?

  1. Öncelikle hediye kodunu kullanmak için ID’nize ihtiyaç vardır.
  2. Bunu hesap ayarlarından profilinize girerek öğrenebilirsiniz.
  3. Ardından kodun kullanıldığı PUBG Redemption Center sitesine girilir
  4. Sitede character id, redeem code, verification code adında 3 alan bulunmaktadır.
  5. İlki sizin ID numaranız, ikincisi verilen hediye kodu ve üçüncü de sistemde yazılı olan doğrulama kodudur.
  6. Bu 3 boşluğu da doldurduktan sonra devam etmek için onay butonuna bastığınızda hesabınız yani belirtilen ID’ye hediyeniz tanımlanacaktır.

Burada hediye kodunun nasıl kullanıldığını adım adım sizlere açıkladık. Bu işlemden sonra kodun tanımlanması işlem yoğunluğuna göre değişiklik gösterebilmektedir. Ama takribi en geç bir saat içinde kod hesabınızda olacaktır. Kodun hesaba düşmesinden sonra mesajlara bakarak da doğruluğunu kontrol edebilirsiniz. PUBG Hediye kodu kullanma işlemini tek bir kod olarak yapabileceğiniz gibi birden fazla kod için de güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken hesabınıza tanımlı ID’yi doğru yazmanızdır. Hatta bizim size önerimiz onu gözle takip ederek yazmak değil direkt olarak kopyalayarak siteye yapıştırmaktır. Bu sayede yanlışlıkların da önüne geçilmiş olacaktır.