DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:42

Pubg Mobile İçin Yeni Güncelleme

Her Pubg Mobile yeni güncelleme ile oyuna yeni özellikler ve ürünler ekleniyor. Bu ürünler silah, araç, mühimmat, silah kaplaması, kostüm ve aksesuar vs. olabiliyor. Böylece yeni güncelleme sayesinde oyuncular sürekli yeni öğeler kullanarak savaşmaktan vazgeçmezler. Pubg Mobil yeni güncellemesi Ülkemizde de yayınlamaya başlamıştır. Yeni güncellemeyi merakla bekleyenler erişime açılması ile beraber güncellemeleri yapmış duruma geldiler.

Pubg Mobile Yeni Güncelleme Yenilikleri

Kısa zamanda milyonlarca insanın oyun tercihi olan Pubg Mobile güncellemesi ile birçok özellikler ortaya çıkmıştır. Öncelikle oyunda yapılan güncellemelerle performans adına çok güzel sonuçların ortaya çıktığını söyleyebiliriz. Son güncelleme ile beraber geliştirilen yeni özellikle şunlardır. • Evo alanında takımlı ölüm maçı eklenerek kullanıcılara sunuldu.

• Hile tespit aşaması geliştirilmiş oldu.

• Mvp vitrini eklenmiş oldu.

• Oyuncular artık karda izi belli oluyor.

• Godzilla teması eklenerek kullanıcıların kullanımına sunuldu.

• Yeni popülerlik hediyesi ve sıralama ödülleri gibi özellikler eklenmiş oldu.

Pubg Mobile Nasıl Oynanır?

Pubg Mobile oyununu App Store ve Google Play Store üzerinden mobil cihazlarınıza kolay bir şekilde indirebilirsiniz. İlk olarak karakterinizi oluşturup oyunlara dahil olabiliyorsunuz. Oyunda sol başparmağınızla karakteri yönlendirirken Sağ baş parmağınızla silahları yönlendirebilirsiniz. Bilgisayar sürümünde olduğu gibi mobil sürümünde de takımlar halinde ve tek başına mücadele edebilirsiniz. Dostgame web sitesinde başta Pubg Mobile olmak üzere birçok oyunun güncel versiyonlarını kolay bir şekilde indirebilirsiniz. Ayrıca web sitesinde oyunlar hakkında detaylı bilgi sahibi olmak veya sipariş vererek ödeme yapabilirsiniz.