DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:38

Pubg Mobile Nasıl Oynanır?

Dünyanın en popüler fps oyunlarının başında pubg mobile geliyor. Bu oyun yılın belirli zamanlarında sürekli olarak kendisini güncelleyen aktif bir oyundur. Buna bağlı olarak pubg mobile nasıl oynanır? Sorusu, bu oyuna yeni başlayan ve henüz başlamamış oyuncular için büyük merak uyandırıyor. Bu oyunu akıllı telefonlarınızdan veya dilerseniz bilgisayarınızdan indirerek rahatlıkla oynayabilirsiniz.

İster tek başınıza, isterseniz 4 kişilik takımlara dahil olarak oyuna başlayabilirsiniz. Oyunda genelde 100 kişilik bir adaya atlıyorsunuz. Bu adadaki amaç, herkesin giderek daralan oyun alanında birbirini çeşitli silah ve taktiklerle saf dışı bırakarak birinci olmaya çalışmasıdır.

Pubg Mobile Oyun İçi Ayrıntı ve Taktikler

Pubg mobile oynarken bazı basit bilgilere sahip olunması gerekiyor. Bu da oyunca girişte lazım olacak silah ve mühimmat gibi bilgileri içeriyor.

Pubg mobile oynarken dikkat edilmesi gerekenler;

• Oyunun grafik ve nişan ayarlarının yapılması gereklidir.

• Oyunda bir seri atışlı tüfek ve bir de tek atışlı sniper tüfeğine sahip olunmalıdır.

• Sağlık eşyası, mermi, bomba ve sis gibi diğer eşyalardan yeteri kadar toplanmalıdır.

• Oyun alanı dışında uzun süre kalmak can seviyesini düşüreceğinden, mümkün olduğu kadar alana erken gidilmelidir.

• M harfine basarak oyun alanını kontrol edebilirsiniz.

Pubg mobile oyununda bilinmesi gereken bu temel taktikler, oyundan verim almanız için önemlidir.

Pubg Mobile Nasıl İndirilir?

Pubg mobile oyununu, güncel sürümle uyumlu olan akıllı telefonlarınıza google play yardımıyla rahatlıkla indirebilirsiniz. Ancak bilgisayarınıza indirmek istiyorsanız emülatör denilen uygulamanın PC'nizde yüklü olması gerekiyor. Google'dan emülatör indir şeklinde arattığınızda bu uygulamayı bulabilirsiniz. Bu uygulama bilgisayarınızı tablet veya akıllı telefona dönüştürüyor.

Uc Nedir?

Uc oyun içerisinde bulunan çeşitli içerikleri satın almaya yarayan para birimidir. Alınan içerikler kostüm, ayakkabı, şapka ve buna benzer ürünlerdir. Pubg mobile oyununda bu sanal paraları kredi kartı ile satın alarak veya yayıncıların düzenlediği UC yarışmalarına katılarak ücretsiz de kazanabilirsiniz.