DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:05

Pubg Mobile (Pc) Güncelleme Sorunu

Pubg son yıllarda oynanan online ve offline oyunlar arasında zirveye ulaşmayı başardı. Oyunlar arasında en çok tercih edilen oyun sürekli güncellemeleri ile yeni sürümlerini oyuncularına sundu. Fakat bu güncellemeleri yapmak isteyen oyuncular sürekli problemle karşılaşmaya başladı.

Pubg Güncelleme Sorunu

Pubg telefon, tablet ve bilgisayar üzerinden oynanan online ve offline oyun türüdür. Oyuncuda yeni gelen sürüm ve güncellemeler sayesinde kıyafet, silah ve savaş malzemelerine güncelleme gelmektedir. Oyuncular bu güncellemeleri yükleyemedikleri zaman güncellemelerle gelen yenilikleri görememektedir. Yeni sürümü güncelleyen oyuncularla savaşa girememektedir. Bundan dolayı güncelleme sorunu oyuncular için büyük bir sorun haline gelmektedir.

Pubg Güncelleme Sorunu Nedeni

Pubg oynayan oyuncular neden güncellemeleri yükleyemediklerini öğrenmek istiyorlar.

Aşağıdaki sebeplerden ötürü oyuncular oyun güncellemesi yapamamaktadır.

• Resmi emulator kullanmamaları

• Memu, nox, ve vebluestacks gibi resmi olmayan emulator kullanmaları oyuncuların oyundaki güncellemeleri yükleyememesine neden olmaktadır.

Aslında pubg oyunu bilgisayar sürümü 81 TL olarak tüm oyun satış mağazalarında bulunmaktadır. Bu ücreti ödemek istemeyen oyuncalar mobile sürümünün ücretsiz olmasından dolayı mobile pubg oynamayı tercih etmektedirler. Pubg mobile kendi emulatorünü geliştirerek ücretsiz oynamak isteyen oyunculara bu olanağı sundu. Pubg mobile 200 milyona aşkın oyuncu kitlesine ulaşmayı başardı. Kendi emulatorünü geliştiren pubg mobile emulator sayesinde bilgisayarda da oynanmaya başlandı. Milyonların tercihi olan pubg bu getirilen yeniliklerle her gün oyuncu sayısını artırmayı başardı.

Pubg Mobile (Pc) Güncelleme Sorunu Çözümü

Pubg mobile sorunu çözümlerini aşağıdaki gibi sıralayabiliriz; • Resmi emulator kullanmanız durumunda güncelleme sorununuz ortadan kalkacaktır. Resmi emulator kullanan oyuncuların oyun güncellemesi için yapmaları gereken bir şey yoktur. Oyun güncellemesi geldiğinde otomatik olarak güncelleme yüklenir. İnternetin olması tek şarttır. İnternete bağlı olan bilgisayar, telefon, ve tabletteki yüklü pubg oyun güncellemeyi otomatik yapar. • Başka bir emulator kullanan oyuncular güncelleme sorunu yaşıyorsa eğer, kullandığı emulator firma yetkililerini arayarak sorunu bildirmeleri gerekmektedir. Pubg mobile emulator sadece kendi kullanıcılarına destek vermektedir. Bunun dışında emulator kullanan oyunculara destek vermemektedir. • Pubg Mobile (Pc) Güncelleme Sorunu genel ele alınacak olursa emulator sorunu asıl etken denilebilmektedir.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER