DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:03

PUBG Mobile Sistem Gereksinimleri (Telefon)

Dünya üzerinde en çok oynanan mobil oyunlardan bir tanesi olarak bilinen PUBG oyunu, beattle royale oyunlarının popüler ismidir. PUBG Mobile sistem gereksinimleri (telefon) oyunun cihazda tam performans ve kalite ile çalışabilmesi için geliştiriciler tarafından oluşturulmuştur. Eski model Android ya da IOS cihazlarda sistem gereksinimi karşılanmıyorsa oyunu oynayabilmek mümkün olmaz.

Android Cihazlar için PUBG Mobile Sistem Gereksinimleri

PUBG oyununu Android işletim sistemine sahip olan cihazlarda sorunsuz bir şekilde oynayabilmek için iyi bir işletim sürümü gerekir. Android 5.1.1 işletim sürümünün yanı sıra cihazda minimum 2 GB RAM alanı bulunmalıdır. Sistem gereksinimlerinin yanı sıra oyunu kesintisiz ve hızlı bir şekilde oynayabilmek için iyi bir internet hızına da sahip olmak gerekir. İnternet hızının en iyi alınabildiği bilgisayarlarda bu nedenle oyun daha fazla oynanmaktadır. Android işletim sistemi için gerekli olan etmenler üzerinden oyun Play Store aracılığı ile telefona indirilebilir.

IOS Cihazlar için PUBG Mobile Sistem Gereksinimleri

PUBG oyununu IOS işletim sistemine sahip olan cihazlarda sorunsuz bir şekilde oynayabilmek için IOS 9 ya da daha yüksek bir sürüme sahip olmak gerekir. Telefonun RAM alanında da minimum 1 GB'lık boş alan olmalıdır. Apple'ın eski cihazlarından biri kullanılıyorsa, IOS 12'ye yükseltilmelidir. Bununla beraber Apple tarafından üretilmiş olan cep telefonlarında oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabilmek adına yayınlanan telefon listesinden de sistem gereksinimlerine bakılabilir.

PUBG Mobile'ın Sorunsuz Oynanacağı IOS Cihazlar

Apple firması tarafından üretilen ve IOS işletim sistemine sahip olan cihazlarda PUBG Mobile oyununu oynayabilmek için önerilen modeller;

• iPhone 5s ya da daha üst modeli

• iPad mini 2 ya da daha üst modeli

• iPad 5. jenerasyon modelleri ya da daha üst modeller

• iPad Air ya da daha üst modeli

• iPad Pro ya da daha üst modeli

• iPad Touch 6m jenerasyon modelleri şeklindedir.

Verilen modellerden sonra çıkarılmış olan her bir IOS cihazında PUBG Mobile oyununu sorunsuz bir şekilde oynayabilmek mümkün olur. Oyunu yüklemeden önce RAM alanında 1 GB'lık boş alan olduğundan emin olunmalıdır.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER