DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:54

Pubg Mobile Tehlikeli Eşiği Geçti!

Son üç sene içerisinde Çin dışında evrensel bağlamda bir milyarı aşkın yükleme yapıldığını ilan eden PlayerUnknown's Battlegrounds ya da uygulamaya ait mobil sürümün daha çok bilinen ifadesiyle kısaca pubg mobıle kritik eşiği geride bıraktı! Hususi bir oyun içi faaliyet adına çok yakın bir zamanda Legendary Pictures'ın ve Warner Bros. Pictures'ın yepyeni bir serüven ve aksiyon filmi olan Godzilla vs. Kong ile teşrikimesai yapacağını tüm oyun tutkunlarına beyan etti. Beyan edilen bu ifadelerde, oyunun sıkı takipçilerinin PUBG MOBILE Pro League İlkbahar Kısmı 2021'in mebdesine ve akabinde günümüzde yeni Kabiliyet Şampiyonası'na tanıklık edecekleri konusuna da dikkat çekildi.

Oyuncularla Teşekkür Mahiyetinde Bir Video Paylaşıldı

Evrensel bağlamda bir milyarı aşkın oyuncunun vermiş olduğu desteğe teşekkür mahiyetinde Pubg Mobile tarafından bir video ileri sürdü. Bu hadiseyi kutlamak adına Krafton, Inc. İcra Kurulu İdarecisi Changhan Kim, oyunu bu mühim ve yadsınamaz muvaffakiyetten ötürü kutlamak adına bir video iştirak etti.

Changhan Kim, videoda “PUBG MOBILE (PlayerUnknown's Battlegrounds) yalnızca üç sene içerisinde evrensel bağlamda bir milyar yüklemeyi geçme hususunda büyük bir liyakat gösterdi ve mobil oyunların tarihini belki de tekrardan yazmayı sürdürüyor. Bu hususta merkez noktamızda bulunan konu, PUBG’nin (PlayerUnknown's Battlegrounds) eşi benzeri olmayan Battle Royale oyununu mobil aygıtlarda sunmak ve muhtelif yeni ve reformcu içerikler meydana getirerek oyuncuları zevkli ve neşelendirici bir serüvenle tehyiç etmeyi sürdürmekti" şeklinde birtakım özel ifadelerde bulundu.

“Realist Ve Üretken Oyun Tecrübesini Temin Etmeyi Sürdüreceğiz”

Oyunun prodüktörü ve Lightspeed & Quantum Studios'un yürütme yetkisini elinde bulunduran prodüktörü Rick Li, Tencent Games de üç senelik ilerleme ile alakalı hislerini, şu sözcüklerle paylaştı: “Playerunknown’s Battlegrounds’un orijinal bir mobil sürümü olan PUBG MOBILE, son üç senede evrensel bağlamda 1 milyarı geçen oyuncu tarafından beğenildi ve onaylandı. Bütün bu destek adına çok büyük şükran duyuyoruz. İhya takımımız, mobil ortamda üst düzey nitelikte en realist ve üretken oyun tecrübesini temin etmeyi sürdürecek.”