DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:32

Pubg Mobile VN

Pubg, piyasaya ilk çıktığı Aralık 2017 yılından bu yana oyun dünyasında oldukça ilgi görmüş ve sevilmiştir. İlerleyen sürelerde geliştiriciler bu güzel oyunun çok daha güzel versiyonlarını tasarlamış ve kullanıma sunmuşlardır. Her ne kadar oyun bilgisayarlar üzerinden oynanıyor olsa da Pubg oyunu mobil platformlara da uyumlu bir şekilde rahatlıkla kullanılabiliyor. Çünkü bu oyunun mobil tasarımlı birtakım versiyonları da bulunuyor. Pubg Mobil VN bu yönde bir niteliği bünyesinde taşıyan versiyonlardan biri olarak öne çıkıyor. Ancak bu versiyon diğerlerinden farklı olarak Vietnamlı kullanıcılara özel şekilde üretilmiştir.

Pubg Mobil VN İndirme İşlemi

Pubg Mobile VN indirme işlemleri genel itibariyle mobil online mağaza üzerinden yapılamıyor. Çünkü bu imkândan sadece Vietnamlı oyuncular yararlanabiliyorlar. Ama bu sürüme erişim sağlamak isteyen kişilere özgü, fayda sağlanabilecek bir yöntem bulunuyor. APK kurulumlarının yapılması, genellikle bu sürüme erişmeye bir şans tanıyabiliyor.

Pubg Mobil VN Play Store

Vietnamlı oyun severler oldukça rahat bir şekilde Pubg Mobil VN oyununa erişim sağlayarak bu oyunu oynama olanaklarını elde edebiliyorlar. Ancak diğer bölgelerdeki oyun severler için bu pek mümkün olmuyor. Fakat yine de bazı pratik işlemlerle bu sürüme ulaşılabiliyor.
  • Güvenilir bir APK sitesi bulunması,
  • Bu oyuna ait emülatörünü APK ve OBB dosyalarına erişilmesi,
  • Güvenliği dikkate alarak indirme işlemlerinin sitelerden gerçekleştirilmesi,
Genel itibariyle bu adımlar sayesinde Pubg oyununun bu versiyonuna tüm oyun severler rahatlıkla sahip olabiliyorlar. İndirme işlemleri aşamasında dosyaların virüs içermediğinden daima emin olunması önem arz ediyor.

Pubg Mobil VN Kurulum İşlemi

İlgili dosyaların indirilmesi işlemini takiben bu noktada yapılması gereken şey, OBB dosyasının olduğu haliyle OBB klasörüne aktarılmasıdır. Android cihazlarda bu bölüm rahatlıkla görülebilir. APK dosyasının görüntülenmesi ve içerisindekiler aracılığıyla ihtiyaç olan kurumlar başlatılır ve işlem bitince de oyun oynanabilir olur.