DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:53

PUBG: New State iOS ve Android İçin Duyuruldu!

PUBG 2 beklentisi olan PUBG: New State'e dönüştü. Dünyanın en popüler ve en çok sevilen oyunlarından biri olan PUBG'nin (PlayerUnknown's BattleGrounds) bu yeni sürümü olan pubg: new state ios ve android için duyuruldu! PUBG: New State'nin bakıldığında en büyük özelliği ise gelecekte bir zamanda geçmesi olarak karşımıza çıkıyor.

Pek çok oyun sever tarafından sorulan ''PUBG 2 çıkacak mı?'' sorusu geçtiğimiz hafta pek çok oyuncunun daha kafasını kurcaladı. Hatta PUBG 2'nin tanıtılması adına oyuncuların bir beklentisi de bulunuyordu. Fakat orijinal battle royale oyunu olan Playerunknown's Battlegrounds'un yapımcısı Krafon Inc ve PUBG Studio, PUBG: New State adında da oldukça ilginç bir oyunla karşımıza çıktı.

PUBG: New State Oyunculara Neler Vaat Ediyor?

PUBG: New State, bildiğimiz üzere PUBG evreninden oldukça farklı özellikleri bünyesinde taşıyor. Zira oyun 2051 senesi gibi ilginç bir yılda geçiyor ve bu da mücadeleyi deyim yerindeyse geleceğe ve yeniliklere taşıyor. Oyunun açıklamasında yer alan notunda, PUBG: New State'in mobil oyunlara gelmiş olan en gerçekçi grafiklere sahip olduğu belirtiliyor.

Aynı zamanda nota eklenmiş olan ''Orijinal oyunun üzerinden seneler geçti. Şimdi ise sayısız tarafın beraber savaştığı 2051 senesinde, anarşinin hüküm sürdüğü yakın olan bir gelecekteyiz. Hayatta kalabilmek için en yeni taktikler ve teknolojiler de gerektiren kıyasıya şekilde mücadele, yepyeni bir savaşlar alanına çevrildi.'' ifadesi yer alıyor. Oyunun için kısa bir fragman da oyun seven kullanıcılar yayınlanmış durumdadır. Fragmanda oyuncuların dikkatleri ise yeni bir görünüme kavuşmuş olan silahlar, arabalar ve ilk kez gördüğümüz dronelar yer alıyor.

PUBG: New State Ön Kayıtlar Başladı

PUBG: News State oyunu için ön kayıtlar da başladı.

• Android kullanıcıları halihazırda olan PUBG: News State'i Google Play Store üzerinden indirip oyun için ön kaydını oluşturabiliyor.

• IOS cihazlar için ise, ön kayıt sürecinin ilerleyen tarihlerde başlayacağı ifade ediliyor.

• Ön kayıt süreçlerine özel olan bir otomobil kaplaması da oyun sever kullanıcılara hediye ediliyor.

IOS ve Android kullanıcıları yakın bir zamanda oyunu indirerek; tıpkı PUBG: Mobile'da olduğu gibi PUBG: New State'i rahatça oynayabilecek.