DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:04

PUBG Oyun Konsolu Nasıl Ayarlanır?

PUBG Oyun Konsolu Nasıl Ayarlanır?

Uzun yıllardır oyuncuların favori video oyunlarından bir olan PUBG günden güne üzerine yenilikler katmaktadır. Oyuna olan talebin tam azalmaya başladığı sırada yapımcılar yeni bir harita, yeni bir özellik ya da mağazadan satın alınabilecek yeni bir ürün eklemesi yaparak kullanıcıların heyecanlarını sürekli olarak diri tutmaktadır. Bu da oyuna olan talebin hiçbir zaman azalmaması anlamına gelmektedir. Örnek olarak oyun içi grafikler ilk çıktığı zamanla oyuna olan talebin tavan yaptığı 2020 yılındakiyle aynı değildir. Oyunun sürekli olarak güncelleme ve gelişmelere açık olduğu yadsınamaz bir gerçektir. Oyunun bilgisayar üzerinden de oynanabilmesi ve konsol yardımı ile daha rahat hareket alanı sağlaması ona olan talebi daha da arttırmıştır. Bu yüzden kullanıcılar da PUBG Oyun Konsolu Nasıl Ayarlanır? Sorusunun cevabını merak etmektedir. Peki oyun konsolu üzerinden oynamanın avantajları nelerdir? Ya da bu şekilde oyun oynamak daha mı kolaydır? Tüm bu sorular oyunu pro olarak oynamak isteyen kişilerin aklında bulunan yanıt bekleyen sorulardandır.

PUBG Oyun Konsolu Ayarları

  1. İlk olarak konsolla gelen aparatın bir ucunu telefona bir ucunu telefona oturtun.
  2. Sonrasında PUBG uygulamasını telefonunuzdan açın.
  3. Oyunu açarken diğer tüm uygulamaların kapalı olması telefonun erken ısınmasına engel olacaktır.
  4. Sonrasında Oyunu açmanız akabinde sağ altta yer alan “ayarlar” sekmesine tıklayın
  5. Sağ tarafta yer alan Genel, grafikler sekmesinin altında yani 3. Sırada yer alan kontroller sekmesine tıklayın.
  6. Burada yer alan kullanıcı tanımlanan panel kısmını açın. Burada yapmanız gereken işlem konsolu yani cihazı telefonunuza yüklemektir.
  7. Burada Kullanıcı tanımlanan panel kısmını açın.
  8. Oyunu oynamak istediğiniz tarza göre oyun ayarlarınızı yapın.
  9. Kimisi oyunu 2 parmak oynamakta ve ayarı buna göre yapmakta kimisi ise 3 parmak tercih etmekte ve bu ayarları kullanmaktadır.
  10. PUBG konsol ayarları genel itibariyle bu sekmeden yapılmaktadır. Konsolu telefona tanıttıktan sonra bundan sonraki oyunlarda aynı işlemi yapmanıza gerek yoktur. Sistem otomatik olarak konsolu tanıyacaktır. Eğer tanıma işlemi gerçekleşmezse usb aparatını hem konsola hem telefona takıp çıkarmanız yeterli olacaktır.