DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:46

PUBG PCS4 Bölgesel Final Yolu

Protality'den Geçiyor Dünyanının en popüler FPS oyunlarından biri olan PUBG, bölgesel finalin düzenleneceği sponsorların duyurusunu gerçekleştirdi. Türk oyuncuların bölgesel finale gidebilmeleri için ARKO MEN PROTALITY: Trial by Fire, Avrupa'ya gidiş bileti sunuyor. Arko Men'in sponsorluğunda düzenlenecek olan PUBG PCS4 bölgesel finali, birçok farklı etkinliğe de ev sahipliği yapacak. Türk oyunculara PUBG ödülünün yanı sıra Avrupa bileti de sunan Arko Men, bölgesel finale damga vurmaya hazırlanıyor.

PUBG PCS4 Bölgesel Finalinde Arko Men Sponsorluğu

Dünya genelinde pek çok ülkenin en gözde oyunu olmayı başaran PUBG, düzenlediği oyun turnuvaları ile de adından söz ettirmeyi başarıyor. Bölgesel final etkinliklerinin düzenleneceği yakın bir tarihte Türk PUBG oyuncularına sponsor olan ARKO MEN PROTALITY: Trial by Fire, oyunculara ödülün yanı sıra Avrupa'ya gidiş bileti de sunarak heyecan yarattı. Geleceğin babalarına en sevdikleri tıraş markası olma yolundaki gençlik hareketlerine devam eden Arko Men, birçok oyuncunun gönlünde taht kurmayı başardı.

PUBG PCS4 Bölgesel Final Ödülleri

Dünya çapında düzenlediği etkinlikler ile oyunculara ciddi miktarda ödüller sunan PUBG, bölgesel finaldeki ödülleri belirledi. 30.000 TL değerindeki nakit havuzunun yanı sıra, ARKO MEN PROTALITY: Trial by Fire sponsorluğunda Avrupa biletine de sahip olacak takım ve üyeleri global finalde yer alabilecek. Bölgesel finalde takımlar PCS4 Regional Finals Wildcard için mücadele edecekler.

PUBG PCS4 Bölgesel Final Etkinlikleri

PUBG PCS4 bölgesel final etkinliklerinin Türkiye ayağında toplamda 32 takım birbiri ile karşılaşacak ve her karşılaşma elemelerin yapılması ile sonlanacak. Finale kalan iki takımdan birinin karşılaşmayı kazanması durumunda 30.000 TL değerindeki nakit ödülün yanı sıra Arko Men sponsorluğunda takım üyeleri Avrupa biletine de sahip olacak. 32 takımdan çeyrek finale kalan 16 takımın toplamda 20 karşılaşmaya katılmalarına karar verildi. İyi performans gösteren 12 takım yarı finale kalarak Arko Men sponsorluğunda mücadeleye devam edecek. Supradyn Energy PUBG Protality Series’i 1 ile 4. sıra arasında bitiren takımlar aynı grupta yer alarak final için mücadele edecekler. 16 takımdan sadece bir tanesi bölgesel finalin kazananı olacak.