DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:41

Pubg Sohbet Sistemine Yeni Özellikler Eklendi!

Pubg Sohbet Sistemine Yeni Özellikler Eklendi!

Dünyada en çok oynanan oyunlardan biri olan Pubg, Brendan Greene'in tasarladığı bir oyun olup popülaritesi oldukça yüksektir. Bir çok kesimden insan bu oyunu oynamaktadır ve ülkemiz insanları da bu oyuna oldukça yoğun ilgi göstermektedir. 100 yakın rota vardır bu oyunda ve oyuna uçakta başlanır. Uçaktan atlarlar ve paraşüt yardımıyla adaya inerler. Çeşitli birçok yerden silah bulurlar ve diğer oyuncularla savaşırlar. Sonucunda ölmemeye çalışırlar. Son kalan oyuncu olmaya çalışırlar ve en son kalan kişi oyunu kazanır. Adeta oyun dünyasında çığır açmış diyebileceğimiz bu oyun aynı zamanda sürekli kendini geliştirmektedir. Bu yeni geliştirmelerden biri de sohbet kısmına eklenen yeni özellikler. Oyuncular da sürekli gelen bu yenilikleri sıkı takip etmektedir. Oyunu ve gelişmeleri takip eden oyuncular için de bu yazımız Pubg sohbet kısmına yeni özellikler eklendi üzerine olacaktır.

Sohbet Kısmına Hangi Özellikler Geldi?

Pubg oyununda en önemli ve en sevilen özelliklerden biri de diğer oyuncularla sohbet edilebilmesi. Oyunun geliştiricileri bu konuyu da çok önemsiyor ve sohbet sistemini geliştirmek için, oyunu rahatlatmak ve sohbeti daha portatifleştirmek adına yoğun çaba sarfediyorlar. Oyuncuların beklentileri de bu yönde. Şimdiye kadar da beklentiler karşılanmış durumda.

  • Arkadaşınıza özel bir şekilde mesaj gönderebilirsiniz.
  • Fısıltı özelliği sayesinde arkadaş listenizdeki kişilerle direkt olarak irtibat kurabilir ve lobi konuşmasından farklı olarak karşılıklı görüşme yapabilme imkanınız mevcut. Ancak karşıdaki kişinin de çevrimiçi olması gerekmektedir.
  • Maç esnasında da oyunculardan gelen fısıltıları açabilirsiniz ve konuşabilirsiniz. Ama sadece belirlenmiş, seçilmiş cevaplarla cevap verebilirsiniz. Maç esnasında sohbet kısmını açmak isterseniz Enter tuşuna basın. Oyun esnasında fısıltı kısmını gizleme imkanınız da var.
  • Normal, antrenman, dereceli, Arcade ve özel maçta bulunur.
  • Yapılacak eylem enter tuşuna kayıtlanmış ise başka tuşa kayıtlanmamıştır. Başka tuşa kayıtlamak isterseniz bunu ayarlar kısmından yapabilirsiniz. Ordan tuş atama kısmına basınız.
  • Ancak konuşma kısmına özel maç E-sports oyun türündeyken erişilemiyor. Oyunu yüklediğimiz esnada da bazı konuşmalar ve iletiler de bize erişemeyebiliyor.
  • Uygun olmayan konuşmalar ve reklamlar gönderdiğiniz zamansa komple sohbetiniz yasaklanabilir.

Pubg ile ilgili en çok merak edilen sohbet kısmına hangi özellikler geldi konusundaki gelişmeleri bu yazımızda sizlere aktardık.