DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:00

Pubg Twitter Hesabı Silme

Pubg Twitter Hesabı Silme

Son dönemlerin popüler oyunlarından biri olan PUBG, kullanıcılar tarafından en sık tercih edilen nişangâh oyunlarından biri olmasıyla bilinmektedir. Oyunun oldukça sağlam bir konuya sağlam olması ve macera faktörünü hiçbir zaman elden bırakmaması ona olan talebi arttıran en büyük etmenlerdendir. Oyunun kolay ara yüzü,  hem tablet hem bilgisayar üzerinden oynanabilmesi ve hesap ayarlarının son güvenlik önlemleri ile korunması ona olan talebi daha da arttırmaktadır. Çünkü oyuncular özellikle online oyunlarda hesaplarının çalınma ihtimallerinden korkmakta ve yapımcıları bu konular hakkında daha dirençli olmaya davet etmektedirler. Makalemizin konusu da tam olarak bununla ilgilidir. Pubg Twitter Hesabı Silme işlemi nasıl yapılır? Bu işlemi yapmak için ne kadar süre geçmesi gereklidir ya da hesap çalındıktan sonra bu işlem yapılırsa herhangi bir faydası olur mu? Bu işlemin amacı bağlı olan twitter hesabını olabilecek en hızlı şekilde PUBG’den ayırmaktır.

PUBG’den Twitter Hesabı Silme

  1. PUBG’den twitter hesabını silebilmek için öncelikle Facebook hesabına giriş yapmak gerekmektedir.
  2. Yani silinmek istenen hesap twitter olduğu için twitter dan giriş yaparak bu hesabı silmek mümkün değildir.
  3. İlk olarak facebook hesabına giriş yapalım
  4. Sonrasında ise PUBG’den ayarlar sekmesine girerek hesap silme butonuna tıklayalım
  5. Hesabı sildikten sonra tekrar hesap bağlama işlemi yapabilmek mümkündür.
  6. Ancak burada dikkat edilmesi gereken 21 gün bağlı olma kuralıdır.
  7. PUBG güvenlik dolayısıyla bağlanmış olan bir hesabın 21 gün boyunca silinmesine izin vermemektedir.
  8. Hesabı silmek için 21 günlük zaman aşımı süresi dolması akabinde yukarı belirtmiş olduğumuz adımlarla hesabı kolayca PUBG’den ayırabilirsiniz

Genel olarak twitter hesabı çalındığında ya da herhangi bir aksaklık hissedildiğinde oyuncular PUBG’den twitter hesabı silme işlemi gerçekleştirmektedir. Bu işlem yukarıda belirtmiş olduğumuz gibi son derece basittir. Twitter hesabı bağlı hesaplardan çıkarıldıktan sonra tekrardan giriş yapmak için öngörülen bir süre yoktur. Yani aynı gün içerisinde hesabı silip sonra tekrar aynı hesapla bağlanma işlemi yapabilirsiniz. Ancak hesabı bağladıktan sonra 2. bir kez silmek için 21 gün beklemeniz gerektiğini unutmayın.

POPÜLER HABER KATEGORİLERİ