DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:36

Pyke Rün S13-Pyke Rün Build

Pyke Rün S13-Pyke Rün Build

  Oyun dünyasında en çok oynanan ve tutulan League of Legends rekabete dayalı, tempolu, heyecanlı bir oyun’dur. MOBA türündeki bu oyun bir strateji oyunudur. Kendine özgü şampiyonlardan oluşan çeşitli savaşma alanları bulunan bir oyundur. Bu şampiyonlar sürekli çeşitlenmektedir ve oyunun içeriği sürekli olarak güncellenmektedir. Oyuncuların beceri seviyeleri düşünülerek uyarlanmıştır. League of Legends oyunu beş’er kişilik iki takım’ın üç koridordan oluşan bir haritada birbirlerinin kulelerini ve merkezini yıkma serüveni’dir. Pyke Rün S13-Pyke Rün Build başlığından da anlaşıldığı gibi Pyke’den ve rünlerinden bahsedeceğiz.

Pyke

 Pyke 2018 de League of Legends oyuncularının beğenisine sunuldu. Pyke maçta hasar görür ve rakiplerinden saklanırsa aldığı hasar iyileşir. Pyke hiçbir yerden ilave azami can kazanamaz; bunun yerine ilave SG kazanır. Kemik zıpkını dediğimiz özellikle Pyke önündeki bir rakibi yaralar veya bir  rakibi kendine doğru çeker. Pyke bir destek şampiyonudur. W yeteneği ile de görünmez olabiliyor. Pyke ileri doğru giderken arkasında hortlak bırakır bu da geri dönerken yoluna çıkan rakip şampiyonları sersemletir.

Pyke Rün

  1. Pyke karakteri de diğer birçok karakter gibi çeşitli rünlere sahiptir. Pyke hakimiyet ve azim rünlerine sahiptir. Pyke’nin hakimiyet rünleri azim rünlerinden sayıca fazladır.
  2. Pyke’nin hakimiyet rünlerinden en çok tercih edileni keskin sağanak rünüdür. Keskin sağanak rünü %100 oran ile tercih edilir.
  3. Hakimiyet rünlerinde en çok tercih edilen ikinci rün ise zombi totem rünüdür. Zombi totem rünü %95 oran ile tercih edilir.
  4. Zombi totem rününü takip eden rün ise belden aşağı rünüdür. Belden aşağı rünü %87 oran ile tercih edilir.
  5. Hakimiyet rünlerinde en çok tercih edilen rün ise hazine avcısı rünüdür. Hazine avcısı rünü %54 oran ile tercih edilir.
  6. Azim rünlerine geldiğimizde ise en çok tercih edilen rün gözü kara rünüdür. Gözü kara rünü %83 oran ile tercih edilir.
  7. Azim rünlerinde en çok tercih edilen ikinci rün kemik zırh rünüdür. Kemik zırh rünü %79 oranı ile tercih edilir.

 Bu yazımızda sizlere Pyke’den ve rünlerinden bahsettik. Oyun sürekli oynanıldığı için rünün oranları küçük de olsa değişebilir. Ancak yine de en çok tercih edilen rünler bunlardır. Sizler de bahsettiğimiz Pyke Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.