DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:35

Qiyana İtem Dizilimi – Qiyana İtem Build

Qiyana İtem Dizilimi – Qiyana İtem Build

Çıkış yapmış olduğu günden bu yana büyük bir kitleye ulaşan LoL oyunu uzun yıllardır Moba türü strateji oyunlarının zirvesinde yer almaktadır. Bu başarısının ardında yatan ekip oyuncuların isteğine kulak vermesiyle ve oyun içi dengeleri koruması ile ünlüdür. Ayrıca oyuna getirdikleri yenilikler ve güncellemeler sayesinde büyük bir oyuncu kitlesini hâlen elinde tutabilmektedir. Ayrıca oyuncuların ilgisini çeken karakterler ve bu karakterlerin hikâyeleri ile de büyük bir çoğunluğunun dikkatini hâlen diri tutabilmektedir. Herkesin hayatında en azından bir kere de olsa oynamış olduğu bu oyuna bir kere bulaşanların büyük bir çoğunluğu bağımlısı hâline gelmiştir. Oyun içinde bulunan karakterlerin hikâyelerini merak eden birçok oyuncu bulunmaktadır. Bu oyuncular için hazırlamış olduğumuz Qiyana İtem Dizilimi – Qiyana İtem Build  yazısı ile Qiyana karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimini aktaracağız.

Qiyana

Ormanın derinliklerinde ilginç bir şekilde yüksek katlı binalarda yaşamını sürdüren Qiyana kendi sınıfından daha üstte bulunan bir sınıfın başına geçebilmek için acımasızca komplolar kurmaktadır. Anne ve Babasının yerine geçmek isteyen kirana ne yazık ki sıranın en sonundadır. Bundan dolayı da karşısına çıkanları sahip olduğu büyü gücüyle birlikte alt etmekte ve herkesin teker teker karşısına çıkmaktadır. Sahip olduğu büyü gücü sayesinde kendisini en iyi büyücü ilan eden Qiyana toprakların yönetimini devralmayı kendi hakkı olarak görmektedir.

Qiyana İtem

Doğru bir item dizilimi ile büyü güçlerini daha işlevsel kullanabilen Qiyana karakterinin oyuncular tarafından kullanılmakta olan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular ilk sırada genellikle Sinsi Pençe itemini satın almaktadır.
  • Daha sonra Lonia Çizmeleri itemini satın alan oyuncular,
  • Üçüncü sırada Youmuu’nun Hayaletkılıcı itemini tercih etmektedir.
  • Ardından Serylda’nın Garezi itemini satın alan oyuncular,
  • Beşinci sırada genellikle Gecenin Kıyısı itemini tercih etmektedir.
  • Son olarak Ölümün Dansı itemini satın alan oyuncular dizilimi sonlandırmaktadır.

Qiyana İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. Bu item dizilimini doğru bir oynanış tarzı ile desteklemeniz gerekmektedir.