DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:28

Quinn CT S13 - Quinn Counterları S13

Quinn CT S13 - Quinn Counterları S13

LoL oyununda sevilen birçok karakter bulunmaktadır. Oyun bilindiği üzere piyasaya sürüldüğü andan itibaren sürekli olarak kullanıcı sayısının arttığı ve ilginin bir an olsun azalmadığı uygulamaların başında gelmektedir. Gerek kaliteli grafikleri gerekse oyun içindeki heyecanı üst seviyede tutan şampiyonları olsun Lol’e olan talebi arttırmaktadır. Özellikle oyun içinde bulunan şampiyonlar oyuncular arasında devamlı tartışılmaktadır. Bunun sebebi hangi şampiyon karşısında hangisinin zayıf hangisinin güçlü olduğunun kavranmaya çalışılmasıdır. Biz de bu yazımızda Quinn CT S13 - Quinn Counterları S13 konusuna değinerek bu karakterin karşısında zayıf olduğu şampiyonlardan kısaca bahsedeceğiz. Ayrıca bunu yaparken oranlarla belli hesaplamaları da sizlerle paylaşarak Quinn karşısında hangi şampiyonları alırsanız kazanma şansınız artar konusuna değineceğiz.

Quinn

Quinn alıcı kuş özelliği ile rakipleri belli aralıklarla savunmasız olarak işaretlemektedir. Aynı zamanda kör eden saldırı da Quinn için en sevilen özelliklerdendir. Keskin duyular sayesinde Quinn daha geniş bir alanı görünür kılmaktadır.

Quinn Counterları

  1. Tahm Kench: Quinn’in Tahm Kench karşısında koridor kazanma oranı oldukça düşük olup %24,56 olarak bilinmektedir. Aynı şampiyon karşısında maç kazanma oranı ise %25,44 ile gene oldukça zordur.
  2. Sett: Quinn’in Sett karşısında koridor kazanma oranı %27,88 iken maç kazanma oranı bu oranın tam 2 katı olan %50,17’dir.
  3. Sion: Quinn, Sion karşısında %29,71’lik bir koridor kazanma oranına sahiptir. Bu oran maç kazanma ihtimalinde ise %46,38’e tekabül etmektedir.
  4. Urgot: Quinn’in Urgot karşışında koridor kazanma oranı %30,12’dir. Bu şampiyon karşısında maç kazanma oranı ise %44,58 olarak hesaplanmıştır.
  5. Fiora: Quinn’in Fiora karşısında koridor kazanma oranı %30,86’dur. Bu şampiyon karşısında maç kazanma oranı ise %26,56 gibi oldukça düşük bir ihtimaldir.
  6. Mordekaiser: Quinn, Mordekaise karşısında %32,82’lik bir koridor kazanma oranına sahiptir. Bu şampiyon karşısında maç kazanma oranı ise %43,24’dür.
  7. Teemo: Quinn’in Teemo karşısında koridor karşılama oranı %33,12’dir. Maç kazanma oranı ise %46,84’dür.

Bu yazımızda sizlerle Quinn Counterlarını paylaşarak seçimlerinizi bu doğrultuda yönlendirmenize olanak sağladık. Yukarıda yer alan listeyi inceleyerek Quinn karşısında güçlü ve zayıf karakterleri analiz edebilirsiniz.