DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:35

Quinn İtem Dizilimi – Quinn İtem Build

Quinn İtem Dizilimi – Quinn İtem Build

Çıkış tarihini üzerinden uzun yıllar geçmesine rağmen League of Legends oyunu, geliştirici ekibin yapmış olduğu doğru zamanlı güncellemeler ve yenilikler sayesinde hâlen dünya çapında en çok oynan Moba tarzı strateji oyunları arasında en üst sırada yer almaktadır. Oyun içinde yer alan birbirinden ilginç özelliklere ve hikâyeler sahip olan karakterler de büyük bir oyuncu kitlesini kendine çekecek ölçüde merak oluşturmaktadır. Buna ek olarak oyun içinde yer alan farklı farklı haritalar ve oyun tarzları da birçok oyuncuyu kendine bağlamaktadır. Her geçen gün çok daha fazla kitleye ulaşması oldukça iyi bir özellik olsa da peşinde birbirinden meraklı gözler getirmektedir. Bu oyuncular genellikle oyun içinde bulunan karakterlerin hikâyelerini merak etmektedir. Bundan dolayı da birçok farklı kaynaktan karakterleri araştırmaktadır.  Quinn İtem Dizilimi – Quinn İtem Build başlıklı yazımızı Quinn karakterinin merak eden oyuncular için hazırlamış bulunmaktayız. Bu yazıda karakterin kısa hikâyesi ve diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi anlatılmaktadır.

Quinn

Düşman bölgelerinde oldukça riskli görevleri üstlenme cesaretinde bulunan Quinn seçkin bir şövalyedir. Etrafında dolaşan kartal ile sıkı sıkıya bağ kurmayı başaran Quinn düşmanlarının üzerine bir ölüm gibi çökmektedir. Bu ikili birbirleri ile oldukça iyi anlaşabilmekte ve düşmanlarına karşı savaşırken adeta bir bütün olabilmektedir. Karada Quinn arbaleti ile düşmanları avlarken, gökyüzünde Valor düşmanlara rahat vermemektedir.

Quinn İtem

Doğru bir item dizilimi ile ölümcül ikili olabilmeyi başaran bu karakterin oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular genellikle ilk sırada Kraken Katili itemini tercih ederek oyuna başlamaktadır.
  • Sonrasında Savaşçı Çizmeleri itemini tercih eden oyuncular,
  • Üçüncü sırada Mahvolmuş Kralın Kılıcı itemini envanterlerine eklemektedir.
  • Hemen ardından Dominik Efendi’nin Hürmetleri itemini satın alan oyuncular,
  • Daha sonra Ebedi Kılıç itemini satın almaktadır.
  • Son olarak Aklın Sonu itemini satın alan oyuncular dizilimi sonlandırmaktadır.

Quinn İtem dizilimi yukarıda belirtildiği gibidir. Şimdiden hepinize bol zaferler ve iyi oyunlar dileriz.