DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:35

Quinn Rün S13-Quinn Rün Build

Quinn Rün S13-Quinn Rün Build

  League of Legends yani halk arasındaki kısaltılmış hali ile LOL 2009 yılından bu yana sevilerek oynanılmaktadır. Riot Games tarafından kurulan ve MOBA türünde bir strateji oyunu olan League of Legends’in oyuncuları 15-25 yaş aralığındadır. Yani League of Legends’i oynayan kısım büyük oranla lise ve üniversite öğrencileridir. Kurulduğu yıldan bu yana ne seveni ne oynayanı eksik olmayan League of Legends gün geçtikçe kendini geliştirmeye ve yenilemeye devam ediyor. Quinn Rün S13-Quinn Rün Build başlığından da anlayacağınız üzere bu yazımızda sizlere Quinn’den ve rünlerinden bahsedeceğiz.

Quinn

  Bir League of Legends şampiyonu olan Quinn Soylu Buvelle ailesinin maddi desteğini alıyor. Quinn, düşman olan bölgelerin derinliklerinde tehlikeli görevler yürütüyor. Aynı zamanda Quinn Demecia’lı bir kolcu-şövalye. Quinn ve efsanevi kartalı Valor’un kopmayan bir bağı var. Bu bağ sayesinde Quinn’in düşmanları krallığın en büyük kahramanların biriyle savaştıklarını zannederlerken ikisiyle birden savaştıklarını anlayamıyor. Düşmanlar ikisiyle savaştıklarını anlayana kadar perişan oluyorlar. Anlayacağınız üzere Quinn ve Valor ölümcül bir ikili.

Quinn’in Rünleri 

  1. Quinn de birçok League of Legends karakteri gibi rün çeşitliliğine sahip. Quinn, isabet ve büyücülük rünlerine sahip bir karakter. Quinn’in isabet rünlerinde en çok tercih edilen rünlerin sayısı dörtken, büyücülük rünlerinde en çok tercih edilen rünlerin sayısı iki. Bu durum da bizlere Quinn’in isabet rünlerinin büyücülük rünlerine nazaran daha çok tercih edildiğini gösteriyor.
  2. Quinn’in isabet rünlerinde en çok tercih edilen rünü Efsane: kan rünüdür. Efsane: kan rünü %79 oran ile tercih ediliyor.
  3. İsabet rünlerinde en çok tercih edilen saldırıya devam rünü, pratik zekâ rünü ve biç devir rünü aynı oranda tercih ediliyor. Bu üç rün %63 oran ile tercih ediliyor.
  4. Büyücülük rünlerine geldiğimizde ise en çok bulut pelerini rününün tercih edildiğini görüyoruz. Bulut pelerini rünü %89 oran ile tercih ediliyor.
  5. Büyücülük rünlerinde en çok tercih edilen bir diğer rün ise mutlak odak rünü. Mutlak odak rünü %74 oran ile tercih ediliyor.

Bu yazımızda sizlere Quinn’den ve rünlerinden bahsettik. Sizler de bahsettiğimiz Quinn Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz. Bahsettiğimiz rünlerin oranı LOL sürekli oynandığı için küçük de olsa değişse de en çok tercih edilen rünler bunlardır.