DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:16

Rammus CT S13 - Rammus Counterları CT S13

 Rammus CT S13 - Rammus Counterları CT S13

Türkiye’nin en sevilen oyunlarından biri hiç şüphesiz LOL’dür. Oyundaki karakterlerden şampiyonların özelliklerine kadar birçok şey deyim yerindeyse ezbere bilinmektedir. Biz de bu yazımızda sizlere sevilen karakter Rammus hakkında bilgilendirme yaparak şampiyonumuzun hangi karakterler karşısında bir hayli zayıf kaldığından bahsedeceğiz. Rammus CT S13 - Rammus Counterları CT S13 konusuna aşağıda maddeler halinde yer verdiğimiz ve Rammus’un hangi şampiyon karşısında kaç oranda koridor ve maç kazanma gerçekleştiğini öğrenebilirsiniz.

Rammus

Rammus’un en bilindik özelliği Dikenli Kabuk olarak bilinen ve normal saldırılarını zırh değerine bağlı olarak artacak şekilde ilave büyü hasarıyla arttırdığı skill gelmektedir. Güç Topu özelliğiyle birlikte ise Rammus rakiplerine doğru hızlanmakta ve darbesiyle hedefleri yavaşlatmaktadır.

Rammus Counterları

  1. Udry: Rammus’un Udry karşısındaki koridor kazanma oranı oldukça düşük bir seviye olup %9,62’dir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %26,37 seviyesinde gerçekleşmektedir.
  2. Karthus: Rammus’un Karthus karşısındaki koridor kazanma oranı %10,71 gibi oldukça düşük bir seviyededir. Bu şampiyon karşısında Rammus’un maç kazanma oranı ise %31,17 seviyesindedir. Her 2 oranın da oldukça düşük seviyelerde seyretmesi Rammus’un Karthus karşısında bir hayli zayıf kaldığını göstermektedir.
  3. Graves: Rammus, Graves karşısında %19,91 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %46,68 seviyesindedir.
  4. Twitch: Rammus karşısındaki koridor kazanma oranı %21,69 iken maç kazanma oranının %32,02 olduğu bilinmektedir. Her 2 oranın da düşük olması mücadelelerde Rammus’un Twitch karşısında bir hayli zayıf olduğunu göstermektedir.
  5. Kindred: Rammus karşısındaki koridor kazanma oranı %24,85 iken maç kazanma oranının %57,73 seviyesinde olduğu bilinmektedir.
  6. Zed: Rammus’un Zed karşısındaki koridor kazanma oranı %25,81 iken maç kazanma oranı %77,11 olarak hesaplanmıştır.
  7. Shyvana: Rammus, Shyvana karşısında %25,9 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Bu şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %50,65 olarak bilinmektedir.

Bu yazımızın konusu olan Rammus Counterları görüldüğü üzere şampiyonumuzun hangi karakterler karşısında zayıf olduğunu göstermektedir. Siz de listemizi inceleyerek Rammus’un hangi şampiyonlar karşısında zayıf kaldığını kolayca analiz edebilirsiniz.