DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:34

Rell İtem Dizilimi – Rell İtem Build

Rell İtem Dizilimi – Rell İtem Build

Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen adeta yıllara meydan okurcasına popülerliğine popülerlik katmaya devam eden LoL oyunu gerçekten de büyük bir kitleye seslenmeyi başarmıştır. Oyun içinde barınan değişik haritalar ve oyun modları sayesinde birçok oyuncunun sıkılmasını engellemekle beraber aynı zamanda barındırdığı karakterle birlikte ve bu karakterlerin hikâyeleri ile birlikte büyük bir oyuncu kitlesinin ilgisini toplamaktadır. Birçok oyuncu kendisine oynamak için belirlemiş olduğu ana karakterlerin hikâyelerini araştırmaya başlar ve bu karakterlerle daha rahat özdeşleşmeyi hedefler. Bundan dolayı da internette karakterlerin hikâyeleri hakkında bilgiler edinir. Biz de siz değerli oyuncular için bu noktada devreye girerek Rell İtem Dizilimi – Rell İtem Build başlıklı yazımızı hazırlamış bulunmaktayız. Bu yazıda Rell karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimini bulabilirsiniz.

Rell

Bir bilim adamının yaptığı acımasız deneylerin sonucunda kaza eseri ortaya çıkan Rell meydana geldiği toprakları yakıp yıkmaya son derece kararlıdır. Çocukluğu ve şimdiki yaşamı oldukça gelişmiş büyü özelliklerini kontrol etmekle geçmiştir. Bu sırada kendisini yakalayan ve esir eden kişilerden kaçmayı başardı. Kaçarken de birçoğunun canını almayı başardı. Artık tam anlamıyla bir suçlu olarak anılan Rell karşısına çıkan askerlerin ve fanilerin hepsine büyük bir öfkeyle saldırmaktadır.

Rell İtem

Doğru bir item dizilimi ile gücüne güç katmayı başarabilen Rell karakterinin oyuncular tarafından yaygın olarak kullanılmakta olan item dizilimi aşağıda belirtildiği gibidir.

  • Oyuncular ilk sırada genellikle Dağın Siperi adlı itemi tercih etmektedir.
  • Daha sonra Lonia Çizmeleri itemini satın almaktadır.
  • Ardından Denge Örtüsü itemini satın alan oyuncular,
  • Dördüncü sırada Çivili Zırh itemini tercih etmektedir.
  • Beşinci sırada Şövalyenin Adağı itemini satın alan oyuncular,
  • Son alarak Zeke’nin Ahengi itemini satın alarak dizilimi sonlandırmaktadır.

Rell İtem dizilimi yukarıda verilen sıralamadadır. Bu sıralamayı dikkate alarak ve doğru bir oynanış tarzı ile karşınızda duran düşmanlarınızla birer oyuncak gibi oynayabileceksiniz. Şimdiden hepinize iyi oyunlar ve bol zaferler dileriz.