DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:16

Rell Rün S13 – Rell Rün Build

            Rell Rün S13 – Rell Rün Build

Dünya üzerinde popülerliğinin yıllar geçmesine rağmen azalması gerekirken tam tersine artan sayılı oyunlardan biri de League of Legends. Bu özelliğinin arkasında yatan sır ise LoL ekibinin özverili ve sürekli çalışmasıyla Lol oyunun sürekli güncellemeleridir. Birbirinden farklı, birbirinden güzel ve birbirinden garip yüzlerce kahramanı içinde barındıran bu oyun, aynı zamanda her kahramanına farklı bir hikâye yazmış bulunmaktadır. LoL severleri hem kendilerini seçmiş oldukları karaktere daha yakın hissetmek adına, hem de engelleyemedikleri merak duygularını gidermek adına bu hikayelere karşı ilgi duymaktadır Rell Rün S13 – Rell Rün Build yazımız da bu merakınızı gidermek amacıyla yazılmıştır. Hem Rell kahramanın hikayesini hem de rün dizilimi hakkında bilgi vereceğimiz bu yazımıza, dilerseniz Rell kahramanının hikâyesiyle başlayalım.

            Rell

            Bir deney sonucunda kaza eseri yaşam bulan Rell, intikamını almak için bulunduğu bölgede ne kadar yaratık varsa hepsini yok etmeye ant içmiştir. Etrafında bulduğu metalleri kontrol edebilen bir gücü bulunmaktadır. Kaçmış olduğu okulundan karşılaştığı öğrencileri ararken yoluna çıkan tüm yaratıkları büyük bir zevkle, yavaş yavaş, tadına vararak yok etmektedir. Adeta bir canavara dönüşen Rell intikamını almak için elinden gelen her şeyi yapmaktadır.

            Rell Rün

            İlham ve azim bazında dağılım gösteren rün diziliminin doğru kullanımı aşağıda belirtildiği gibidir.

  1. İlham bazında ilk rün Buzul Takviyesi rünüdür ve %100 seçim oranına sahiptir.
  2. İlham bazında ikinci rün Hextech Sıçratıcısı rünüdür ve %98 seçim oranına sahiptir.
  3. Minyon uçuran rün %90 seçim oranı ile üçüncü sırada yer alan bir diğer ründür.
  4. Kozmik sezgi rünü ilham bazında son ründür ve %99 seçim oranına sahiptir.
  5. Azim bazında ilk rün %66 seçim oranı ile Kemik Zırh rünüdür.
  6. Azim bazında son rün ise %72 seçim oranı ile Gözü Kara rünüdür.

Doğru rün dizilimi olmadığı sürece zafer, sizden uzaklarda sadece bir hayal olarak kalacaktır. Rell Rün dizilimi yukarıdaki gibi kullanıldığı takdirde karakter maksimum gücüne ulaşmış olacaktır. Doğru rün, size zafer getirir.