DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:34

Renata Glasc Rün S13-Renata Glasc Rün Build

Renata Glasc Rün S13-Renata Glasc Rün Build

  Yılların eskitemediği oyun olan League Of Legends 2009 yılında çıkmıştır ve Riot Games tarafından piyasaya sürülmüştür. Bu oyun MOBA türünde bir oyundur ve tam bir strateji oyunudur. Bu oyunun oyuncularının yaş aralığı 15-25 yaş aralığındadır. Oyunda 140’dan fazla şampiyon bulunmaktadır. Yani her seviyeye uygun karakter bulunduğunu anlayabiliriz. Bu oyunda en önemli şey doğru şampiyonu seçmiş olmaktır. Eğer doğru şampiyonu seçerseniz daha hızlı level atlamış olacaksınız. Aylar öncesine kadar sadece 30. Levele kadar çıkabiliyorduk şimdi daha fazla levellere ulaşabilme imkanımız bulunmaktadır. Renata Glasc Rün S13- Renata Glasc Rün Build başlığından da anlaşıldığı üzere Renata Glasc’ın rünlerinden bahsedeceğiz.

Renata Glasc

  Renata Glasc kimya baronesi olarak bilinmektedir. Bu şampiyonumuz bir yandan Zaun’un fakir halkını kurtarırken diğer bir yandan onların hayat enerjisini emen bir şampiyon. Kimyasal teknolojisi yüksek derecede gelişmiştir. Düşmanlarına bu şekilde saldırır boyun eğdirir. Müttefiklerini ise bu şekilde güçlendirir. Reneta takım arkadaşlarının verdiği hasar işaretini tüketerek daha fazla hasar verir.

Renata Glasc’ın Rünleri

  1. Renatana da birçok League of Legends karakteri gibi çeşitli rünlere sahiptir. Renata azim ve ilham rünlerine sahiptir. Renata’nın azim rünleri ilham rünlerine nazaran daha çok tercih edilir. Renata’nın azim rünlerininin sayısı dörtken, ilham rünlernin sayısı iki.
  2. Renata’nın azim rünlerinden en çok tercih edilen rünü muhafız rünüdür. Muhafız rünü %100 oran ile tercih edilir.
  3. Muhafız rününü takip eden rün ise kalkan darbesi rünüdür. Kalkan darbesi rünü %73 oran ile tercih edilir.
  4. Azim rünlerinde en çok tercih edilen üçüncü rün ise kemik zırh rünü. Kemik zırh rünü %71 oran ile tercih edilir.
  5. Azim rünlerinde en çok tercih edilen dördüncü rün gözü kara rünüdür. Gözü kara rünü %52 oran ile tercih edilir.
  6. İlham rünlerinde ise en çok tercih edilen rün peksimet teslimatı rünüdür. Peksimet teslimatı rünü %82 oran ile tercih edilir.
  7. İlham rünlerinde en çok tercih edilen ikinci rün kozmik sezgi rünüdür. Kozmik sezgi rünü %76 oran ile tercih edilir.

  Bu yazımızda sizlere Renata Glasc’dan ve rünlerinden bahsettik. Ancak bahsettiğimiz bu rünlerin oranı oyunun çok sık oynanılması sebebi ile küçük de olsa değişebilir. Yine de bahsettiğimiz rünler en çok tercih edilenlerdir. Sizler de bahsettiğimiz Renata Glasc Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.