DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:37

Rengar CT S13 - Rengar Counterları S13

Rengar CT S13 - Rengar Counterları S13

En aktif oynanan oyunlar arasında zirveyi bırakmayan oyunlardan biri olan LoL, oyun dünyasında hala etkin bir şekilde seviliyor. Bu oyunun da içinde barındırdığı şampiyonları mevcut ve bu şampiyonlar bazı şampiyonlara karşı koymakta zorlanabiliyor. Eğer bunları bilirsek o heroya karşıt sizler de bir hero seçerek onu alt etmek nispeten daha rahat olabilir. Bu yazıda sizlere Rengar herosunun counterlarından bahsedeceğiz. Rengar CT - Rengar Counterları S13 bilmek sizleri Rengar karşısında daha güçlü kılacaktır.

Rengar

Rengar sizin rakibiniz ise size support'lık yapacak kişi bitkinlik büyüsü alabilir, bunu ondan isteyebilirsiniz. Rengar'a karşıysanız çalı kısımlarına yaklaşmayın. Karşınızda bir top lane Rengar varsa eğer açık alana geçin ve minyonları da çalılık kısımlardan uzağa çekin. Bunu yaptığınızda Rengar pasifini etkili şekilde kullanamıyor. Ayrıca Rengar koridordan da gank atar ve bunlar oldukça etkilidir. Taşıyıcıysanız Koruyucu Melek ya da Zhonya almanızı öneririm.

Rengar Counterları

  1. Rek'Sai
  2. Elise
  3. Graves
  4. Karthus
  5. Volibear
  6. Jarvan IV
  7. Viego
  8. Diana
  9. Lillia
  10. Nocturne
  11. Bel'Veth
  12. Evelynn
  13. Nidalee
  14. Kha'Zix
  15. Xin Zhao
  16. Warwick
  17. Master Yi

Rek'Sai: Rengar'ın en zorlandığı rakip diyebiliriz. Hamlelerini hedefe isabet ettirdiği zaman öfke biriktirme özelliğine sahiptir. Gömülüyken bu öfkeyi tüketip can yenileyebilir. Rakibine enerji yüklü toprak fırlatır be rakibini avlar. Rengar bu rakibe karşı koridoru %25.89 oranında kazanabilir.

Elise: Bir örümcek kraliçedir. İnsanken saldırısı isabet ederse ona atıl bir örümcek yavrusu vermektedir. Örümcekken ise saldırıları rakipte ek hasar bırakır. Zehirli ısırığı etkili bir hamlesidir. Rengar'ın Elise'ye karşı koridor kazanma ihtimali % 27.91'dir.

Graves: Tüfeği meşhurdur ve güçlü, özellikli bir tüfeğe sahiptir. 4 mermi gönderir. Rakibe birden fazla mermi isabet ettiğinde rakip savrulur. Hedef alanına sis bombası fırlatır. Kendisini ileri attığında zırh atışı kazanabilir. Rengar bu rakibe ise koridoru %36.49 oranında kazanabilir.

En etkili Rengar counterları bunlardır. Sizler de Rengar karşısında yukarıda belirttiğimiz heroları seçerek onu alt etmeniz daha yüksek ihtimaldir. Ancak yine de oyuncuların ve beraberindeki ekibinin göstereceği performans çok önemlidir.