DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:42

Riot Games, League of Legends İçin Yeni Şampiyonları Tanıttı

MOBA türü oyunlar arasında en sevilenlerden biri olan League of Legends oyununda her dönem yeni şampiyonların tanıtımları yapılıyor. Riot Games firması tarafından geliştirilen bu oyun kapsamında firmadan bu yönde çeşitli zamanlarda bazı açıklamaların geldiği görülüyor. Son yapılan açıklamalar League of Legends oyununa yeni olarak 6 şampiyonun daha ekleneceği gösterdi. Bu şampiyonlardan ilkinin edinilen bilgiye göre Viego olduğu öğrenildi. Mahvolmuş Kral Viego esasında oyunun başından beri LOL içerisinde bulunan karakterlerden biridir. Riot Games firmasının da destekleriyle bu karakter zaman içerisinde LOL oyununda çok daha güçlü bir hale geldi. Hatta öyle ki oyun içerisinde oyun severlerin temin edebileceği bir şekilde mahvolmuş Kralı kılıcı isimli bir eşya da mevcut bulunuyor.

Mahvolmuş Kral Viego ve Yetenekleri

LOL oyunundaki her bir karakter gibi Viego karakterinin de kendisine özel birtakım yetenekleri mevcut durumdadır. Her LOL oyuncusunun bu karakterin dinamiklerini iyi şekilde bilmesi birçok açıdan önemlidir.

• Hırçın yol yeteneği,

• Kalp kırıcı yeteneği,

• Sis patlaması yeteneği,

LOL oyununda önemli karakterlerden biri olan mahvolmuş Kral Viego’nun genel olarak bu türden sahi olduğu birtakım yetenekleri vardır.

Riot Games LOL Şampiyonu Gwen

Riot Games firması tarafından tanıtımı yapılan şampiyonlardan biri de Gwen isimli karakterdir. Bu karakter de oyunda kendisini her yönüyle güçlü bir hale getirecek çeşitli özel yeteneklere sahiptir.

• Kırt kırt yeteneği,

• Kutlu sis yeteneği,

• Pens at yeteneği,

• İlmek ilmek yeteneği,

LOL için önemli karakterlerden biri olan Gwen bu türden oldukça özel bazı yeteneklere sahiptir. Zor bir durumda kaldığında bu karakter duruma göre kendisini savunacak biçimde bu özelliklerinden yararlanabiliyor.

Gwen Karakteri

LOL oyununda yer verilen her bir karakterin kendisine özgü bir misyonu bulunuyor. Birçok oyun severin bildiği üzere Gwen karakteri suikastçi olma özelliğine sahip bir şampiyon olarak kendisini öne çıkarıyor. Gwen, diğer karakterlerin aksine doğrudan elinde bulunan bir makas yardımıyla onlarla mücadeleye etmeye çalışacak. Gerektiğinde özel yeteneklerinden de destek alabilecek. Riot tarafından bu karakter için zorluk derecesi orta olarak belirlenmişti.