DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:15

Riven CT S13 - Riven Counterları S13

 Riven CT S13 - Riven Counterları S13

Ülkemizde en sık oynanan oyunlardan biri hiç şüphesiz LOL’dür. Hayran kitlesi günden güne büyüyen bu oyunda şampiyonların hangi karakterler karşısında zayıf ve güçlü kaldığı oldukça önem arz etmektedir. Riven CT S13 - Riven Counterları S13 konusu da hal böyle olunca oldukça fazla önem arz etmektedir. Gelin birlikte Riven’in hangi şampiyonlar karşısında zayıf kaldığına birlikte göz atalım

Riven

Rünlü Kılıç özelliğiyle akıllara kazınmış Riven, bu yeteneğinde kılıcını yükleyerek biriktirmekte ve sonrasında yükleri tüketerek fazladan hasar vermektedir. Ayrıca Kırık kanatlar skilli kullanıldığında şampiyonumuz yakınındaki rakiplerini geri savurmaktadır. Ancak bu özelliğin kısa süre içerisinde sadece 3 kez aktifleştirildiğinin unutulmaması gerekmektedir.

Riven Counterları

  1. Illaoi: Riven’in Illaio karşısındaki koridor kazanma oranı %17,95 olarak hesaplanmıştır. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %64,57 seviyesindedir.
  2. Quinn: Riven’in Quinn’e karşı %18,8 gibi oldukça düşük bir seviyede olan koridor kazanma oranına sahip olduğunu biliyoruz. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise ortalama seviyelerde seyretmekte olup %44,89’dur.
  3. Singed: Riven, Singed karşısında oldukça düşük bir koridor kazanma oranıyla mücadele etmekte olup bu seviye %19,31’dir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı da tıpkı koridor gibi düşüktür ve bu seviye de %21,29’dur.
  4. Renekton: Riven’in Renekton karşısındaki koridor kazanma oranı %20,98 iken maç kazanma oranı %51,78 olarak kayıtlara geçmiştir. Her 2 oranın da düşüklüğü şampiyonumuzu Riven karşısında bir hayli etkisiz kılmaktadır.
  5. Aatrox: Riven, Aatrox’a karşı %28,82 ile koridor kazanmaktadır. Aynı şampiyon karşısında hesaplanmış olan maç kazanma oranı ise %40,83 seviyesindedir.
  6. Shen: Riven’in Shen’e karşı koridor kazanma oranı %30,59 iken maç kazanma oranı %28,75’dir.
  7. Mordekaiser: Riven, bu şampiyon karşısında %33,14 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %35,82 olarak öne çıkmaktadır.

Görüldüğü üzere Riven Counterları oldukça fazladır. Sizde yukarıda koridor ve maç kazanma oranları verilen Riven incelemesine göz atarak bu şampiyonun hangi karakterler karşısında zayıf olduğunu hemen öğrenebilirsiniz.