DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:33

Riven Rün S13- Riven Rün Build

Riven Rün S13- Riven Rün Build

  League of Legends oyununun oyuncu kitlesi oldukça yüksektir. Hem Türkiye ‘de hem diğer ülkelerde. Oyuncularının yaş aralığı 15 ile 25 yaş arasındadır. Bu oyunda şampiyonlar bulunmaktadır. 140’dan fazla şampiyon bulunmaktadır. Her seviyeye uygun şampiyon barındırmaktadır. Yeni başlayacak olan oyuncular bu sayede zorlanmayacaktır. Riot Games tarafından 2009 yılında piyasaya sürülen bu oyun tam bir strateji oyunudur. Doğru şampiyonu seçmek bu yüzden oldukça önemlidir. MOBA türünde bir oyundur. Önceden 30.levele kadar yükselebiliyordunuz ama yenilenen özelliğiyle daha yüksek seviyelere yükselebiliyorsunuz. Riven Rün S13- Riven Rün Build başlığından da anlaşıldığı üzere Riven’in rünlerinden bahsedeceğiz.

Riven

  Bu şampiyonumuz doğuştan asker olarak doğdu. Yıllarca genç yaşına rağmen ağır işlerde çalışması kendinden daha uzun bir kılıcın ağırlığını hemen kontrol edebilmesini sağladı. Riven’in ailesi savaşın ateşinde kavrulmuştur. Annesi ise riven’i doğururken ölmüştür. Riven de bir çiftlikte büyümüştür. Riven Noxus birliklerinin usta bir kılıç dövüşçüsüdür. Riven’in iradesinin gücü ve ölümcül yetenekleriyle diğerlerine göre daha çabuk yükselmeyi başarmıştır. Bu yüzden efsanevi bir rünlü kılıçla ve kendi savaşçı bölüğüyle ödüllendirilmiştir.

Riven Rün

  1. Riven de birçok League of Legends karakteri gibi çeşitli rünlere sahiptir. Riven isabet ve büyücülük rünlerine sahiptir. Riven’in isabet rünleri büyücülük rünlerine nazaran daha çok tercih edilir. Riven’in dört adet isabet rünü, iki adet de büyücülük rünü vardır.
  2. Riven’in isabet rünlerinde bulunan üç rünü aynı oranda tercih edilir. Bunlar yenilmez, zafer ve son direniş rünüdür. İsabet rünlerinden olan bu üç rün %100 oran ile tercih edilir.
  3. İsabet rünlerinde en çok tercih edilen dördüncü rün ise Efsane: sıvışma rünüdür. Efsane: sıvışma rünü %73 oran ile tercih edilir.
  4. Büyücülük rünlerinde ise en çok tercih edilen ilk rün yücelik rünüdür. Yücelik rünü %100 oran ile tercih edilir.
  5. Büyücülük rünlerinde en çok tercih edilen ikinci rün ise bulut pelerini rünüdür. Bulut pelerini rünü %90 oran ile tercih edilir.

  Bu yazımızda sizlere Riven’den ve rünlerinden bahsettik. Bahsettiğimiz bu rünlerin oranı oyunun süreli oynanması sebebi ile küçük de olsa değişebilir. Ancak yine de en çok tercih edilen Riven rünleri bunlardır. Sizler de bahsettiğimiz Riven Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.