DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:32

Rules Of Survival Steam Platformunda

Battle Royale oyunları sadece Fortnite, PUBG gibi oyunlardan ibaret değil. Şu zamana kadar bakacak olursak Fortnite ve PUBG Battle Royale oyunları arasında çekişmeli bir rekabet var. Kimileri PUBG derken kimileri de Battle Royale oyunlarına çılgınlık ve yenilik katan Fortnite diyor. Bu iki oyun birbirleriyle rekabet içerisindeyken Steam oyun havuzuna bir tane daha Battle Royale oyunu eklendi. Bu oyun ilk olarak deneme sürümü ile Play Store’da mobil kullanıcılara sunulmuş bir oyun. İlgi gören ve her geçen gün oyuncusu artan bu oyunun geliştiricileri ise buna kayıtsız kalmayarak bilgisayar versiyonunu da oyuncuların deneyimine sundu. 

Oyunda üç adet mod bulunmakta ve bu modlar; Solo,Duo,Squad ve FireTeam olarak bahsedilmekte. 
Solo: Haritadaki tüm oyuncular tek kişilik olarak mücadele ediyorlar.
Duo: Bir tane takım arkadaşınız ile mücadele ediyorsunuz.
Squad: Dörtlü olarak haritada tüm oyuncular birbirlerine meydan okuyor.
Fireteam: 5 kişilik gruplar ile mücadele ediyorsunuz.


Battle Royale oyunlarını bilmeyenler var ise konsept olarak şöyle anlatabiliriz ; Tekli veya takım arkadaşınız ile birlikte bir uçakta mücadeleye başlarsınız. Haritada belirli bir bölgeyi kararlaştırıp oraya atlarsınız. Atlamış olduğunuz bölgede çeşitli yapılara girerek diğer oyuncularla daha iyi bir mücadele için ekipman toplarsınız. Safezone denilen bölgede kalmak için sürekli hareket halinde olursunuz. Tüm rakiplerinizi alt ederek birincilik yolunda ilerlersiniz… 

Battle Royale oyunlarında konseptini anlattığımıza göre Rules Of Survival oyununu daha detaylı olarak inceleyebiliriz.

Oyun hakkında tüyolar ve ipuçları verelim. Bu sizin daha iyi oynamanızı sağlayabilir…

EKİPMAN YÖNETİMİ

Kullanıcıların bazı şikâyetlerini göz önüne alırsak, silah mermilerinin az bulunmasıymış. Yani düşmanınızla olası bir sıcak temas halinde fazla mermi harcamamanız. Eğer bu hataya düşerseniz diğer düşmanlarınız sizi kolayca alt edebilir.

AIM HASSASİYETİ

Oyunda aim hassasiyeti çok önemlidir. Aim oyundaki nişan kısmıdır. Genelde dörtlü çizgidir. 
Aiminizi geliştirmek için düşman ile temaslarda sürekli kafaya nişan almaya çalışın. Bunun için ölmeniz gerekse bile sürekli kafa kısmına nişan alınız. Zamanla oynadıkça göreceksiniz ki aiminiz hep kafa tarafına kayacaktır ve bu sizi birçok kişiden üstün kılacaktır.

Rules of Survival oyununu Türkiye'de en ucuz fiyata dostgame.com' dan satın alabilirsiniz. Steam satış fiyatı 6,20 TL olan Rules Of Survival oyununa Dost Game farkıyla 4,65 TL 'ye satın alın ve bu heyecandan geride kalmayın

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER