DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:15

Rumble CT S13 - Rumble Counterları S13

Rumble CT S13 - Rumble Counterları S13

Ülkemizin en popüler oyunlarından biri olan LOL, her geçen gün yeni güncelleştirmelerle kendisini geliştirmektedir. Sevilen karakterlerden biri olan Rumble, oyun içinde farklı özellikleriyle gündeme gelmektedir. Biz de bu yazımızda merak edilen Rumble CT S13 - Rumble Counterları S13 hakkında bilgilendirme yaparak kilit noktalardan bahsedeceğiz. Bu yazımızda Rumble’in hangi şampiyonlar karşısında zayıf ve etkisiz kaldığını öğrenebilirsiniz.

Rumble

Mekanize Bela Rumble, Hurdalık Devi özelliği ile akıllara kazınmıştır. Şampiyonumuzun kullandığı bu yetenek ona ısı vermekte ve bu ısı %50’ye ulaştığında tüm temel yetenekleri ilave etkiler kazanmaktadır. Ayrıca Alev Makinesi özelliğiyle beraber Rumble, 3 saniyeliğine büyü hasarı almalarına yol açmaktadır.

Rumble Counterları

  1. Urgot: Rumble’in Urgot karşısındaki koridor kazanma oranı %13,69 gibi oldukça düşük bir seviyedir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı neredeyse hiç yoktur ve bu ihtimal de %3,57 seviyesinde hesaplanmıştır.
  2. Sion: Rumble’in Sion’a karşı koridor kazanma oranı %22,06 iken bu şampiyon karşısında hesaplanmış maç kazanma oranı ise %68,38’dir.
  3. Dr.Mundo: Rumble’in Dr. Mundo’ya karşı %31,25 oranında bir koridor kazanmaya sahip olduğu görülmektedir. Aynı şampiyon karşısındaki koridor kazanma oranı ise %28,75 olarak kayıtlara geçmiş durumdadır.
  4. Sett: Rumble’in Sett karşısındaki koridor kazanma oranı %34,08 iken maç kazanma oranı ise %61,66 seviyesindedir. Her 2 oran da görüldüğü üzere Rumble’in Sett karşısında zayıf olduğuna işaret etmektedir.
  5. Mordekaiser: Rumble’in bu şampiyon karşısındaki koridor kazanma oranı %44,25 iken maç kazanma oranının ise %37,08 seviyesinde seyrettiği bilinmektedir.
  6. Dairus: Rumble’in Dairus karşısındaki koridor kazanma oranı %45,3 iken maç kazanma oranı %59,02 seviyesindedir.
  7. Gangplank: Rumble, Gangplank’a karşı %48,37 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyona karşı kazanılan maç oranı ise %37,55 olarak bilinmektedir.

Görüldüğü üzere Rumble Counterları rakiplerde farklılık göstermektedir. Rumble, özellikle bazı şampiyonlara karşı oldukça etkisiz kalırken bazılarıyla başa baş mücadele etmektedir. Yukarıda Rumble’in hangi şampiyonlar karşısında zayıf kaldığını bulabilir ve maçlara ya da koridor mücadelelerine bu bilgiler ışığında girebilirsiniz.