DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:33

Ryze Rün S13- Ryze Rün Build

Ryze Rün S13- Ryze Rün Build

  League of Legends oyununda birçok şampiyon bulunmaktadır. Her şampiyonun farklı hikayesi, ve farklı counterı olması oyuna olan ilginin de hiç bir zaman azalmasını sağlamaktadır. Oyundaki şampiyonlar da tıpkı oyuncuların seviyeleri göre belirli düzeylerde olmaktadır. Bunun bize şöyle bir avantajı bulunmaktadır: her oyuncunun seviyesine göre şampiyon bulunmaktadır. Yani ilk başlayanlar zorlanmayacaktır tek bir şart ile o da doğru şampiyonu seçmektir. Riot Games tarafından 2009 yılında piyasaya sürülmüştür. MOBA türünde bir oyundur. Tam bir strateji oyunudur. Bu oyunda iki takım maça çıkar ve her takım beşer kişiden oluşurlar. Birbirlerinin koridorlarını, bölgelerini, üsleriini yok etmeye çalışırlar. Aynı zamanda kulelerini de yıkmaya çalışmaktadır. Ryze Rün S13- Ryze Rün Build başlığından da anlaşılacağı üzere Ryze’nin rünlerinden bahsedeceğiz.

Ryze

  Ryze taşınması zor sayılan bir yükü sırtlanmış bir şampiyondur. Kadim ve inatçı bir rün büyücüsü’dür. Mükemmel bir sihir gücü bulunmaktadır. Ryze Dünya rünlerini bulmaya çalışıyor. Ryze şampiyonunda oynuyorsanız aşırı yük’ün pasifini en yüksek hasarı verecek ya da en uzun süre hayatta kalmanızı sağlayacak şekilde kullanmaya çalışmalısınız. Akı damgasıyla işaretli olan rakiplere karşı özellikle tehlikeli’dir.

Ryze’nin Rünleri

  1. Ryze de birçok League of Legends karakteri gibi rün çeşitliliğine sahip bir karakterdir. Ryze, büyücülük ve ilham rünlerine sahiptir. Ryze’nin büyücülük rünleri ilham rünlerine kıyasla daha çok tercih edilir.
  2. Ryze’nin büyücülük rünlerinde en çok tercih edilen rünü Mana Akışı Yüzüğü rünüdür. Mana Akışı Yüzüğü rünü %100 oran ile tercih edilir.
  3. Mana Akışı Yüzüğü rününü takip eden rün Sürat Coşkusu rünüdür. Sürat Coşkusu rünü %90 oran ile tercih edilir.
  4. Büyücülük rünlerinde en çok tercih edilen üçüncü rün ise Yücelik rünüdür. Yücelik rünü %72 oran ile tercih edilir.
  5. Yine büyücülük rünlerinden olan Kızart rünü %53 oran ile tercih edilir.
  6. İlham rünlerine geldiğimizde ise en çok tercih edilen rün Peksimet Teslimatı rünüdür. Peksimet Teslimatı rünü %99 oran ile tercih edilir.
  7. İlham rünlerinde en çok tercih edilen ikinci rün Kozmik Sezgi rünüdür. Kozmik Sezgi rünü %57 oran ile tercih edilir.

  Bu yazımızda sizlere Ryze’den ve rünlerinden bahsettik. Bahsettiğimiz bu rünlerin oranı oyunun sürekli oynanması sebebiyle küçük de olsa değişim gösterse de en çok tercih edilen rünler bunlardır. Sizler de bahsettiğimiz Ryze Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.