DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:32

Samira Rün S13- Samira Rün Build

Samira Rün S13- Samira Rün Build

  League of Legends oyunu Riot games tarafından 2009 yılında piyasaya sürülmüştür. Oyuncu kitlesi oldukça fazla olan bir oyundur. Bunun sebeplerinden biri çok fazla karakter bulunmasıdır. Bu oyun 140’dan fazla şampiyon barındırmaktadır. Her seviyedeki oyuncuya uygun karakter bulunmaktadır. İlk oyuna başlayacaklar tereddüt etmeden başlayabilmektedir. Önemli olan kendine uygun rünleri bulunan karakteri bulup seçmektir. Bu oyunun oynayan oyuncuların yaş aralığı 15 ile 25 arasında değişmektedir. MOBA türünde olan bu oyun tam bir strateji oyunudur. Oynamaya başladığınızda iki takımdan oluşur ve bu takımlarda beşer kişilik olmaktadır. Samira Rün S13-Samira Rün Build başlığından da anlaşılacağı üzere Samira’nın rünlerinden bahsedeceğiz.

Samira

  Samira çöl gülü olarak bilinmektedir. Samira’nın stil notları bulunmaktadır. Her bir stil notu ona ilave hareket hızı kazandırmaktadır. Samira karakteri yakınında bulunan rakiplere kılıcıyla yakınında bulunmayan rakiplere ise tabancalarıyla hasar verebilmektedir. Kılıcıyla yapılan saldırılar ilave büyü hasarı vermektedir. Hareketi kısıtlanmış rakipleri sektirerek yer değiştirme etkilerinin sürelerini uzatabilmektedir.

Samira Rün

  1. Samira birçok League of Legends karakteri gibi çeşitli rünlere sahiptir. Samira isabet ve hakimiyet rünlerine sahiptir. Samira’nın isabet rünleri hakimiyet rünlerine kıyasla daha çok tercih edilir.
  2. Samira’nın isabet rünlerinde en çok tercih edilen rünü yenilmez rünüdür. Yenilmez rünü %99 oranı ile tercih edilir.
  3. Yenilmez rününü takip eden rün ise efsane: kan rünüdür. Efsane: kan rünü %96 oranı ile tercih edilir.
  4. İsabet rünlerinde en çok tercih edilen rün ise zafer rünüdür. Zafer rünü %83 oranı ile tercih edilir.
  5. Yine isabet rünlerinden olan son direniş rünü ise %71 oranı ile tercih edilir.
  6. Hakimiyet rünlerine geldiğimizde ise en çok tercih edilen rün hazine avcısı rünüdür. Hazine avcısı rünü %99 oranı ile tercih edilir.
  7. Hakimiyet rünlerinde en çok tercih edilen ikinci rün kan tadı rünüdür. Kan tadı rünü %59 oranı ile tercih edilir.

Bu yazımızda sizlere Samira’dan ve rünlerinden bahsettik. Bahsettiğimiz bu rünlerin oranı oyun sürekli oynandığı için küçük de olsa değişse de en çok tercih edilen Samira rünleri bunlardır. Sizler de bahsettiğimiz Samira Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.