DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:32

Senna Rün S13- Senna Rün Build

Senna Rün S13- Senna Rün Build

  League of Legends oyunu yıllardır oynanan bir oyundur. Kurucusu Riot Games’dir. 2009 yılında piyasaya sürülmüştür. Oyunda karakterlerin çeşitliliğinin yanında ekipmanların farklı olması ve kullanım kolaylığı sağlaması da önemlidir. Gamerlar seçimlerinde hangi karakterin hangi ekipmanı ne derece etkili kullandığı konusuna da dikkat etmektedir. Yani seçilen karakter kadar önemli bir şey varda o da ekipmandır. Seviye arttıkça ekipmanlar da çoğalmaktadır. Bunun bizlere şöyle bir avantajı vardır: her seviyeye uygun şampiyona sahip demektir. Bu sayede ilk başlayanlar tereddüt etmeden oyunlarını oynayabileceklerdir. Lol, strateji ile battle game i sevenler için harika bir oyunudur. Senna Rün S13- Senna Rün Build başlığından da anlaşılacağı üzere Senna’nın rünlerinden bahsedeceğiz.

Senna

  Ölen Işık Muhafızlarının yıllardır kullandığı yadigâr taşların gücünü çağırarak topunu gölge ve ışıktan oluşan kutsal bir silaha dönüştürmektedir. Sonra takım arkadaşlarını koruyan ve merkezinde bulunan rakiplere hasar veren haritayı baştan başa geçen geçen bir ışın ateşlemektedir. Kara sis Senna’yı lanetlemiştir daha sonra Senna ışık muhafızları adlı kutsal bir birliğe katılarak durumuna karşı koymuştur. Fakat bunun sonunda Senna öldürüldü. Zalim hortlak Thresh onu fenerine hapsetmiştir.

Senna’nın Rünleri

  1. Senna da birçok League of Legends karakteri gibi rün çeşitliliğine sahip bir karakterdir. Senna isabet ve ilham rünlerine sahiptir. Senna’nın isabet rünleri ilham rünlerine kıyasla daha çok tercih edilir.
  2. Senna’nın isabet rünlerinde en çok tercih edilen rünü Pratik Zekâ rünüdür. Pratik Zekâ rünü %99 oran ile tercih edilir.
  3. Pratik Zekâ rününü takip eden rün ise Ayağı Çabuk rünüdür. Ayağı Çabuk rünü %97 oran ile tercih edilir.
  4. İsabet rünlerinde en çok tercih edilen üçüncü rün ise Efsane: Çeviklik rünüdür. Efsane: Çeviklik rünü %92 oran ile tercih edilir.
  5. Yine isabet rünlerinden olan ve en çok tercih edilen rünlerden biri olan Biç Devir rünü ise %65 oran ile tercih edilir.
  6. Senna’nın ilham rünlerinde en çok tercih edilen iki rünü vardır. Bunlar Peksimet Teslimatı rünü ve Hızını Al rünüdür. Bu iki rün de %96 oran ile tercih edilir.

  Bu yazımızda sizlere Senna’dan ve rünlerinden bahsettik. Bahsettiğimiz bu rünlerin oranı oyunun sürekli oynanması sebebi ile küçük de olsa değişse de en çok tercih edilen Senna rünleri bunlardır. Sizler de bahsettiğimiz Senna Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.