DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:14

Shen CT S13 - Shen Counterları S13

Shen CT S13 - Shen Counterları S13

Bu yazımızda sizlere Shen CT S13 - Shen Counterları S13 konusu hakkında bilgilendirme yapacağız. Shen’in hangi şampiyonlar karşısında zayıf olduğu konusu son zamanlarda oldukça merak edilmektedir. Makalemizin devamında Shen’in hangi şampiyonlar karşısında ne oranda koridor ve ne oranda maç kazandığını öğrenebilirsiniz

Shen

Shen, yetenek kullanması akabinde bir kalkan kazanmaktadır ve buna Ki Kalkanı denir. Diğer şampiyonları etkilemek bu kalkanın bekleme süresini oldukça azaltmaktadır. Ayrıca Shen’in Alacakaranlık Saldırısı aktif edildiğinde kahramanımız ruhani kılıcını saldırılarında kullanmak için geri çağırmakta ve hedefe azami can miktarına bağlı olarak ona hasar vermektedir.

Shen Counterları

  1. Sion: Shen’in Sion karşısındaki koridor kazanma oranı %18,11 gibi bir hayli düşük bir seviyededir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %30,22 seviyesindedir. Görüldüğü üzere her 2 oranda oldukça düşüktür bu da Shen’in Sion karşısında zayıf olduğunu kanıtlar niteliktedir.
  2. Mordekaiser: Shen’in bu şampiyon karşısındaki koridor kazanma oranı %18,85 iken maç kazanma oranı %50,31 seviyesindedir. Buna rağmen maç kazanma oranı biraz daha yüksek olsa da şampiyonumuz Mordekaiser karşısında bir hayli zayıftır.
  3. Olaf: Shen, Olaf karşısında %19,21 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyona karşı Shen’in maç kazanma oranı ise %63,36 olarak kayıtlara geçmiş durumdadır.
  4. Illaoi: Shen’in Ilaoi karşısındaki koridor kazanma oranı %21,97 iken maç kazanma oranı %38,48 seviyesindedir.
  5. Dr. Mundo: Shen’in Dr. Mundo’ya karşı koridor kazanma oranı %23,25 iken maç kazanma oranı %57,17 olarak kayıtlara geçmiş durumdadır. Her 2 oran da ortalama değerlerin altında kalmaktadır.
  6. Aatrox: Shen’in Aatrox’a karşı %24,87 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahip olduğu görülmektedir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %41,94 seviyesindedir.
  7. Urgot: Shen’in Urgot karşısındaki koridor kazanma oranı %26,53 iken maç kazanma oranı %63,79 seviyesindedir.

Bu yazımızda sizlere Shen Counterları konusu hakkında bilgiler verdik. Shen’in hangi şampiyonlar karşısında zayıf olduğunu yukarıda maddeler halinde ve daha da önemlisi oranlarıyla birlikte listemizde bulabilirsiniz.