DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:31

Shen Rün S13- Shen Rün Build

Shen Rün S13- Shen Rün Build

  League of Legends oyunu hem Türkiye’de hem de diğer ülkelerde yıllardır oynanan bir oyundur. Riot Games tarafından piyasaya sürülen bu oyun o yıllarda büyük yankı uyandırmıştır. Oyuna olan ilgi ve alakanın azalmaya başlaması ise Riot Games in şampiyon eklemeleri yapmasına ve harita güncelleştirmeleriyle onu desteklenmesine sebep olmuştur. Bu yatırımlar sonrası gerçekten de Lol’e olan ilgi ve talep artmıştır. Oyunda her seviyedeki oyuncu kendine uygun şampiyon bulabilme imkanına sahiptir. Yani yeni başlayacaklar tereddüt etmeden başlayabilirler.  Shen Rün S13- Shen Rün Build başlığından da anlaşılacağı üzere bu yazımızda Shen’in rünlerinden bahsedeceğiz.

Shen

  Shen’in ne olduğunu kimse çözememiştir. Gizemli bir şampiyondur. Bu şampiyonumuz Kinkoular olarak bilinen gizemli lonia savaşçılarına alacakaranlığın gözü unvanıyla liderlik etmektedir. Shen ruh alemi ve fiziksel dünya arasındaki yargının görünmez yolunu arşınlayıp durur. Shen’de bu iki dünya arasında denge sağlamakla görevlidir. Shen çelik ve büyü gücünden oluşan kılıçlarıyla tehdit oluşturan her şeye karşı savaşmaktadır.

Shen Rün

  1. Shen de birçok League of Legends karakteri gibi çeşitli rünlere sahiptir. Shen azim ve hakimiyet rünlerine sahiptir. Shen’in azim rünleri hakimiyet rünlerine kıyasla daha çok tercih edilir.
  2. Shen’in azim rünlerinde en çok tercih edilen rünü hortlağın pençesi rünüdür. Hortlağın pençesi rünü %99 oran ile tercih edilir.
  3. Hortlağın pençesi rününü takip eden rün ise kalkan darbesi rünüdür. Kalkan darbesi rünü %85 oran ile tercih edilir.
  4. Azim rünlerinde en çok tercih edilen üçüncü rün ikinci şans rünüdür. İkinci şans rünü %57 oran ile tercih edilir.
  5. Yine azim rünlerinden olan ve en çok tercih edilen rünlerden biri olan canlandır rünü ise %50 oran ile tercih edilir.
  6. Hakimiyet rünlerinde en çok tercih edilen rün mükemmel avcı rünüdür. Mükemmel avcı rünü %100 oran ile tercih edilir.

  Bu yazımızda sizlere Shen’den ve rünlerinden bahsettik. Bahsettiğimiz bu rünlerin oranı oyunun sürekli oynanması sebebiyle küçük de olsa değişse de en çok tercih edilen Shen rünleri bunlardır. Sizler de bahsettiğimiz Shen Rün konusundan istediğinizi tercih edebilirsiniz.