DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:31

Shyvana İtem Dizilimi – Shyvana İtem Build

Shyvana İtem Dizilimi – Shyvana İtem Build

Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen eskimek yerine daha da popülerleşen League of Legends oyunu gün geçtikçe bünyesine yeni oyuncular katmaya devam etmektedir. Bu başarısının ardında yatan geliştirici ekibin doğru zamanda getirmiş olduğu doğru yenilikler ve güncellemeler sayesinde büyük bir oyuncu kitlesi oyuna çekilmiştir. Ayrıca oyuna getirilen yenilikler oyuncuların isteklerini giderebilecek veya karşılayabilecek doğrultuda yapıldığı için büyük bir kitlenin de gönlünü fethetmişlerdir. Buna ek olarak getirilen yenilikler ve güncellemeler oyun içi dengeleri alt üst etmemekte, böyle bir durum söz konusu olduğu zaman hemen müdahale edilmesi de artı yönlerinden yalnızca bir tanesidir. Böyle bir çalışma ekibi söz konusu olduğundan dolayı gelen bu başarı bizleri şaşırtmamaktadır. Bunun yanında oyun içinde bulunan karakterler ve bu karakterlere ait olan birbirinden enteresan hikâyeler sayesinde de büyük bir kitlenin ilgisi diri tutulmaktadır. Shyvana İtem Dizilimi – Shyvana İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyuncular için Shyvana karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimini aktarmış bulunmaktayız.

Shyvana

Kalp yerine yanan bir rün parçası bulunan Shyvana görünümü oldukça garip olan bir yaratıktır. Hem güzel hem de korkunç görünmesi son derece ilginçtir. İstediği zaman insan suretine bürünebilme yeteneği olsa da genellikle ejderha suretini daha çok sevmektedir. Ejderha tarafı sayesinde karşısında durmaya cüret edenleri bir bir ve büyük bir zevkle kül edebilmektedir. Bulunduğu toprakların kralını büyük bir felaketten kurtardığı günden bu yana kralın muhafızlığını yapmaktadır. Görevini yerine getirirken bir yanda da halkın kendisini benimsemesi için mücadele etmektedir.

Shyvana İtem

Doğru bir item dizilimi sayesinde ateşine ateş katan ve düşmanlarını kül edip geçen Shyvana karakterinin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular genellikle Nashor’un Dişi itemini satın almaktadır.
  • Sonrasında Sihirbaz Pabuçları itemini tercih etmektedir.
  • Hemen ardından Gece Tırpanı itemini satın almaktadır.
  • Ardından Gölgealev itemini envanterlerine eklemektedir.
  • Beşinci sırada Rabadon’un şapkası itemini almaktadır.
  • Son olarak Zhonya’nın Kumsaati itemini satın almaktadır.

Shyvana İtem dizilimi yukarıdaki gibidir.