DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:22

Sion İtem Dizilimi – Sion İtem Build

Sion İtem Dizilimi – Sion İtem Build

Çıkış tarihinden bu yana büyük bir kitleye seslenmeyi başaran LoL oyunu gün geçtikçe bu kitlesini büyütmektedir. Oyun içinde bulunan karakterler ve bu karakterlere özel yazılmış hikâyeler sayesinde birçok oyuncunun ilgisini çekmeyi başarmışlardır. Buna ek olarak doğru zamanda yapılan doğru güncellemeler de bu kitleyi ellerinde tutabilmenin en büyük etmenlerinden birisidir. Sion İtem Dizilimi – Sion İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyuncular için Sion karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan en iyi item dizilimini aktarmış bulunmaktayız. Yazımızı okumaya devam ederek bu bilgilere ulaşabilirsiniz.

Sion

Geçmiş zamanların en ünlü savaş kahramanlarından birisi olan Sion girişmiş olduğu bir savaşta düşmanların kralını elleriyle boğmuş bir kahramandır. Bu olayın ardından yaşamakta olduğu topraklarda büyük bir sevgi ve saygı kazanmıştır. Bu olaydan sonra kendi yelkenlerini açmak istese de bulunduğu toprakların kralı tarafından ülkesine geri getirildi. Kral onun gibi cesur bir askerini kaybetmek istememişti. Onun için savaştığı taraftan ziyade savaşmak önemliydi. Bundan dolayı savaş esnasında karşısına çıkan herkesi ezip geçmektedir. Ezip geçtiği kişiler arasında bazı zamanlar dostları bile olabilmektedir. Bu davranışı Sion’un insanlığının son damlasının da yok olduğunun kanıtıdır. Savaş alanlarında elinde bulunan efsane büyüklükte bir baltasıyla savaşmaya devam etmektedir. Bu arada eski benliğine de büyük bir özlem duymaktadır.

Sion İtem

Doğru bir item dizilimi ile acımasızlığına acımasızlık katan Sion karakterinin doğru item dizilimi aşağıdaki gibidir. Bu item dizilimi sayesinde Sion karşısına çıkan düşmanlar ile adeta bir oyuncak gibi oynayabilmektedir.

  • Oyuncular genellikle Çelikyürek itemini alarak oyuna başlamaktadır.
  • Ardından Çelik Kaplamalı Çizme itemini satın almaktadır.
  • Üçüncü sırada Günateşi Kalkanı itemini tercih etmektedir.
  • Haşmetli Hydra itemi döndüncü sırada tercih edilen item olmaktadır.
  • Sonrasında Çivili Zırh itemini tercih etmektedir.
  • Son olarak Donmuş Yürek itemini tercih eden oyuncular dizilimi sonlandırmaktadır.

Sion İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. Doğru bir item dizilimi sayesinde bütün karakterler bir şansı hak etmektedir.