DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:22

Sivir İtem Dizilimi – Sivir İtem Build

Sivir İtem Dizilimi – Sivir İtem Build

Dünya çapında bir üne sahip olan LoL oyunu ülkemizde de büyük ses getirmiştir. Çıkış yaptığı tarihten bu yana durmadan ilerleyen LoL oyunu bu başarısını ardında bulunan geliştirici ekibe borçludur. Bu ekibin oyuna getirdiği yenilikler ve oyuncuların isteklerine cevap vermesi sayesinde böylesine büyük bir üne ulaşmıştır. Ayrıca oyuna getirilen yeniliklerde önceliği oyuncularının isteklerine vermesi ve oyun içi dengeleri bozmaması da bu oyunun sevilmesindeki önemli bir başka etmendir. Bütün bunların yanında oyun içi oynanış ve dinamiklerin oldukça iyi seviyelerde olması da oyuncuların sıkılmasını engellemektedir. Ayrıca oyun içinde bulunan birbirinden ilgi çekici karakterler ve bu karakterlere yazılmış olan enteresan hikâyeler sayesinde de büyük bir kitlenin ilgisi diri tutulmaya çalışılmıştır. Sivir İtem Dizilimi – Sivir İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyuncular için Sivir karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan item dizilimleri anlatılmıştır.

Sivir

Özünde bir paralı asker komutanı olan Sivir aynı zamanda sanatını yanıp kavrulan çöllerde icra eden sinsi bir avcıdır. Özel yapım bıçakları sayesinde bugüne kadar girmiş olduğu bütün savaşlardan sağ salim ve zaferle çıkmıştır. Bıçaklarında bulunan mücevherlerin parıltısı gözleri üzerine çekmektedir. Hiç kimseye boyun eğmeyen Sivir korkusuzca savaşmaktadır. Aldığı zaferleri sayabilmek ise büyük bir matematik bilgisi gerektirmektedir. Yaşamakta olduğu çöllerde bulduğu ganimetlerle hem zenginliğine zenginlik hem de ününe ün katmıştır. Bulunduğu toprakta oluşan kargaşalar sonucunda Sivir yeni savaşlara kendini hazırlamaktadır.

Sivir İtem

Doğru bir item dizilimi ile düşmanları ile, daha doğrusu avları ile, bir oyuncak gibi oynayacak güce erişmektedir. Oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular ilk sırada genellikle Kraken Katili itemini satın almaktadır.
  • Sonrasında Savaşçı Çizmeleri itemini satın alarak oyunlarına devam etmektedir.
  • Hemen ardından Hayalet Dansçı itemini satın almaktadır.
  • Daha sonra Ebedi Kılıç itemini tercih etmektedir.
  • Beşinci sırada birçok oyuncu Dominik Efendi’nin Hürmetleri itemini satın almaktadır.
  • Son olarak Kanasusuamış itemini satın alan oyuncular dizilimi sonlandırmaktadır.

Sivir İtem dizilimi yukarıdaki gibidir.