DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:29

Sona Rün S13- Sona Rün Build

Sona Rün S13- Sona Rün Build

  Riot Games tarafından piyasaya sürülen LOL, MOBA ve FPS  türünde en harika oyunlardan biri olarak öne çıkmaktadır. Bu oyunda bu yüzden önemli olan doğru şampiyonu seçmektir. Doğru şampiyon sizi daha da hızlı bir şekilde oyunda ilerletecektir. 140’tan fazla şampiyon barındırmasının faydalarından biri de budur her seviyeye uygun şampiyonu bulmak. Maçlar da beşer kişilik iki takımdan oluşmaktadır. Birbirini katletmeye çalışırlar. Bir harita bulunur ve oradan yönünüzü belirlemelisiniz. Sona Rün S13- Sona Rün Build başlığından da anlaşılacağı üzere bu yazımızda Sona’nın rünlerinden bahsedeceğiz.

Sona

  Sona müzik dehası olarak bilinmektedir. Nazik bir yapısı olduğundan onu soyluların gözbebeği haline getirmiştir. Bazı insanlar Sona’nın melodilerinin büyü yaydığını iddia ediyorlardı. Bu da Demacia’da hiç mi hiç tasvip edilmeyen bir durumdur. Sona yabancılar tarafından anlaşılmasa da yakınları tarafından anlaşılmaktadır. Armonilerini yalnızca yaralı arkadaşlarının acısını dindirmek için değil kendisinden şüphelenmeyen düşmanlarını ortadan kaldırmak için de kullanmaktadır.

Sona Rünleri

  1. Sona da birçok League of Legends karakteri gibi çeşitli rünlere sahip bir karakterdir. Sona büyücülük ve azim rünlerine sahiptir. Sona’nın büyücülük rünlerinde en çok tercih edilen rün sayısı dört iken azim rünlerinde en çok tercih edilen rün sayısı birdir. Bu durum da bizlere Sona’nın büyücülük rünlerinin azim rünlerine kıyasla daha çok tercih edildiğini gösterir.
  2. Sona’nın büyücülük rünlerinde en çok tercih edilen rünlerden ikisi aynı oranda tercih edilir. Bunlar Aery’yi Çağır ve Mana Akışı Yüzüğü rünleridir. Bu iki rün %100 oran ile tercih edilir.
  3. Bu iki rünü takip eden rün ise Yücelik rünüdür. Yücelik rünü %97 oran ile tercih edilir.
  4. Büyücülük rünlerinde en çok tercih edilen dördüncü rün ise Yaklaşan Fırtına rünüdür. Yaklaşan Fırtına rünü %63 oran ile tercih edilir.
  5. Azim rünlerinde ise en çok tercih edilen bir rün vardır. Bu rün Canlandır rünüdür ve %100 oran ile tercih edilir.

Bu yazımızda sizlere Sona’dan ve rünlerinden bahsettik. Bahsettiğimiz bu rünlerin oranı oyunun sürekli oynanması sebebiyle küçük de olsa değişse de en çok tercih edilen Sona rünleri bunlardır. Sizler de bahsettiğimiz Sona Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.