DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:21

Soraka İtem Dizilimi – Soraka İtem Build

Soraka İtem Dizilimi – Soraka İtem Build

Çıkış tarihinin üzerinden oldukça uzun zaman geçen LoL oyununun unutulması ve popülerliğinin azalması beklenirken geliştirici ekibin sıkı çalışması sayesinde unutulmak bir yana dursun gün geçtikçe daha büyük bir oyuncu kitlesine ev sahipliği yapmaya doğru ilerlemektedir. Bu başarının arkasında yatan geliştirici ekip oyuncuların isteklerine büyük bir iyimserlik ve hızla cevap vermekte ve oyuna getirilen yenilikleri çoğu zaman oyuncuların isteklerine göre şekillendirmektedir. Bu sayede oyuncular da ekibe ve oyuna bağlılıklarını arttırmaktadır. Bunlara ek olarak oyun içinde bulunan birbirinden ilgi çekici karakterler ve bu karakterlere ait olan birbirinden enteresan hikâyeler de birçok oyuncunun dikkatini diri tutmaktadır. Ayrıca oyun içi oynanış dinamiklerinin ve grafiklerinin giderek gelişmesi birçok oyuncunun ilgisi çekmektedir. Soraka İtem Dizilimi – Soraka İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyuncular için Soraka karakterinin kısa hikâyesini ve Soraka karakterinin diğer oyucular tarafından kullanılmakta olan item dizilimini aktarmış bulunmaktayız.

Soraka

Bir gezgin olan Soraka garip bir görünüme sahip olmasının yanı sıra fanileri korumak için kendi ölümsüzlüğünden vazgeçmiş ve böylesine ciddi bir fedakârlıkta bulunmuştur. Karşılaştığı yaratıkları yok etmek yerine onları sahip olduğu kötülükten ve pislikten arındırmak için elinden gelen her şeyi yapmaktadır. Bunun yanında karşılaştığı yaratıklara iyiliği, insafı ve merhameti aşılamak için her şeyini ortaya koymaktadır. Karşılaşmış olduğu bütün kötülüklere rağmen iyilik için savaşan Soraka insanların gerçek potansiyellerine ulaşamadığını düşünmektedir ve bu yolda onlara yardımcı olmaya çalışmaktadır.

Soraka İtem

Doğru bir item dizilimi ile bilgeliğine ve iyiliğine eklemeler yapabilen Soraka karakterinin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular genellikle Gerçek Buz Parçası itemini satın alarak oyunlarına başlamaktadır.
  • Sonrasında lonia Çizmeleri itemini satın almaktadır.
  • Hemen ardından Dinçleştirici Aytaşı itemini tercih etmektedir.
  • Dördüncü sırada Kefaret itemini tercih etmektedir.
  • Hemen sonra Kimyasal Çürütücü itemi satın alınmaktadır.
  • Son olarak Warmog’un Zırhı itemini envanterlerine ekleyerek dizilimi sonladırmaktadır.

Soraka İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. Doğru item dizilimi ve oynanış tarzıyla bütün karakterler bir şansı hak etmektedir.