DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:25

Steam Cüzdan Kodu Ne İşe Yarar?

Steam Cüzdan Kodu

Steam cüzdan kodu steam oyun indirme ve satın alma sisteminin kullanıcılara sunmuş olduğu özel bir sistemdir. Steam oyun dünyasında bilinen en popüler ve oyuncuların ihtiyaçları doğrultusunda oluşturulmuş en iyi uygulamadır. Her steam hesabı oluşturan oyuncunun bir steam profili dolayısıyla oyun satın alabilmek için de bir bakiyesi bulunmaktadır.

 ​​​​​Steam Cüzdan Kodu Ne İşe Yarar?

 Steam cüzdan kodu steam uygulamasında oyun satın alabilmeniz için oluşturulmuş bir sistemdir. Steam cüzdan kodu ile birlikte bakiyenize para aktarımı gerçekleştirebilirsiniz. Steam cüzdan kodu sadece steam sistemi için oluşturulmuş bir ödeme sistemdir.  Steam cüzdan kodu her steam kullanıcısının tercih ettiği bir sistemdir. Sistem son derecede güvenilirdir. Steam cüzdan kodunu satın aldıktan sonra mutlaka kodu aktif etmek gerekiyor.

 Steam Cüzdan Kodu Avantajları Nelerdir?

 - Pek çok online mağaza aracılığıyla steam cüzdan kodu satın alabilirsiniz.

 - Steam cüzdan kodu son derecede güvenilir bir ödeme sistemini kullanıcılara sağlar.

 - 3 TL' den başlayarak 250 TL' ye kadar her bütçeye uygun olacak şekilde satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

 - Steam cüzdan kodu ile hızlı bir şekilde ödeme gerçekleştirerek oyun satın alabilirsiniz.

 Steam Cüzdan Kodu Nasıl Yüklenir?

 Steam sekmesinin üstünde bulunan oyun sekmesine tıklıyoruz. Ardından açılan menüden steam cüzdan kodu kullan seçeneğine tıklıyoruz. Daha sonra satın alma işlemi esnasında size verilen steam kodunu bu panele giriyoruz. Onayla butonuna bastıktan sonra steam kodumu aktif hale geliyor.

 Steam Cüzdan Kodu Bozdurma

 Dostgame canlı desteğe bağlanarak %60 gibi oranlardan başlayan fiyatlarla elinizde bulunan steam cüzdan kodlarınızı bozdurabilirsiniz. Cüzdan kodu bozdurmak için canlı desteğe bağlanmanız yeterlidir. Steam bozum kurları, razer gold coin bozumunda olduğu gibi miktara göre değişkenlik göstermektedir.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER