DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:52

Steam de Uzakta Ne Demek

Steam'de Uzakta Ne Demek

Steam ülkemizde uzun yıllardır kullanılan bir uygulamadır. Bu platform her oyunu desteklemesi ve oldukça kolay bir arayüzüne sahip olması sebebiyle oyuncular arasında oldukça popülerdir. Oyuncular Steam’de sadece oyun indiriyor aynı zamanda birbirleri ile sosyalleşme fırsatı da buluyorlar. Aynı şekilde Steam’den gelir elde eden kullanıcıların sayısı da bir hayli fazla. Hal böyle olunca Steam her anlamda oyunculara güzel seçenekler sunuyor. Oyuncular da Steam ile ilgili yeni bir kavram duyduklarına bu kavramı merak ederek araştırma gereği hissediyorlar. Son zamanlarda oldukça merak edilen kavramlardan bir diğeri de Steam de Uzakta Ne Demek kavramıdır. Bu kavramın ne demek olduğu ve hangi koşullarda kullanıcılara nasıl bir kolaylık sağladığı ise yazımızın devamında sizlere açıklanacaktır.

Steam’de Uzakta Ne Anlama Geliyor

  1. Bu kalıbın ne anlama geldiğini bilmek isteyenler için kısaca açıklamak gerekirse bu kişinin bilgisayar başında olmadığında seçtiği bir kısımdır.
  2. Bunun için ilk olarak masaüstünde görev çubuğunda sağ alttan Steam ikonuna sağ tıklayalım
  3. Gelen kısımdan kullanıcı adınımızın sağında bulunan ok tuşuna basıp ''uzakta'' seçeneğini işaretleyelim.
  4. Bu işlemi yaptığınızda sistem sizi uzakta yani bilgisayar başında değil olarak gösterecektir.
  5. Bu modu genellikle pro oyuncular bilgisayar başında olmadıklarında kullanmaktadırlar. Bu durumda Steam’de sohbet kısmında aktif olunmama durumunda uzakta işaretlenmesi yeterli olacaktır.

Görüldüğü üzere Steam de uzak oldukça kullanılan bir tabidir. Genellikle pro oyuncular oyunda sürekli aktif olmaktadır. Yani bilgisayarlarını hiç kapatmazlar ama tamamen aktif de olmazlar. Bu durumda özel işlerini görmek istediklerinde ya da bilgisayardan uzakta kaldıklarında bu butonu aktif hale getirmektedirler. Steam’de Uzakta Ne Anlama Geliyor konusu aslında çok zor olmayan ancak bir hayli merak edilen bir konudur. Bu özellik aynı zamanda oldukça kullanışlıdır. Bu yüzden bizde sitemizde bu yazımızda bu kavramın ne demek olduğunu sizlere aktarmaya çalıştık. Siz de bu özelliği aktif olarak kullanabilir ve Steam’de sürekli olarak aktif olabilirsiniz. Bilgisayar başında olmadığınız ya da oyunda ya da farklı bir yer olduğunuz zaman yukarıdaki adımları uygulayarak uzakta seçeneğini işaretlemeniz yeterlidir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER