DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:19

Steam Olmadan Oyun Açma

Steam Olmadan Oyun Açma

Steam bilindiği üzere son zamanların popüler dijital dağıtım ağlarından biridir. Oyunları geliştirme ve piyasaya sürme aşamasında yapımcı şirketlerle ortaklaşa çalışması sebebiyle bir oyun piyasaya çıktığı anda aynı gün Steam kütüphanesine de yüklenmektedir. Bu her ne kadar çok bir anlam ifade etmiyor gibi görünse de kişileri oyun alma, cracklerle ve seriallerle uğraşma gibi zahmetlerden kurtarmaktadır. Bu tıpkı sanal olarak satın alabildiğiniz oyunlar serisidir. Steam’de almak istediğiniz oyunları sepetinize ekleyerek tıpkı bir internet sitesinden alışveriş yapar gibi satın alabilmeniz mümkündür. Ayrıca oyun satın alındığında sunucuların hızı sayesinde hızlıca indirmeye olanak verecek ve direkt oyunu yükleyerek oynamanızı sağlayacaktır. Steam farklı birçok özellik sunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de Steam olmadan oyun açma işlemidir. Bu işlemin nasıl yapıldığını kısaca açıklamaya çalışalım.

Steam Olmadan Oyun Açma Adımları

  1. İlk olarak Steam uygulamasını açalım ve üst kısımdan menüye girelim
  2. Sonrasında burada “çevrimdışı çalış” sekmesini bularak tıklamanız gerekmektedir.
  3. Bu sekmeyi tikledikten sonra internet bağlantınızı sağ alttan kesmeniz gerekmektedir.
  4. Masaüstünde sağ altta wireless bağlantısını koparalım.
  5. Sonrasında Steam’i açmaya çalıştığınızda ağ hatası sebebiyle açılamadığı bilgisi yer alacak ve hemen yanında çevrimdışı olarak çalış modu aktif olacaktır.
  6. Bu simgeye tıkladıktan sonra Steam olmadan oyunu çalıştırabilmeniz sağlanacaktır.
  7. Oyunu oynadıktan sonra çıkış yapıp masaüstünün sağ alt köşesinden tekrar Steam’de oturum açarsanız oyuna gelen güncelleştirmeler otomatik olarak yüklenecektir.
  8. Bu sayede oyunu Steam olmadan oynasanız da güncelleştirmelerden eksik kalmamış olursunuz

Bu yazımızda sizler için Steam Olmadan Oyun Açma Adımlarından en ince ayrıntısına kadar bahsettik. Bu sayede siz de internet olmadığında ya da Steam olmadan yani çevrimdışı modda oyunları oynayabilmeniz mümkündür. Ancak sadece kütüphanenizde yer alan oyunları oynayabildiğinizi unutmayın. Ayrıca oyuna gelen her güncelleştirme işlemi için internete bağlanmanız gerektiğini unutmayın. Bilgisayar internete bağlı ancak Steam hesabı çevrimdışı ise bu kez gene güncelleştirme işlemi olmayacaktır. Bu belirtmiş olduklarımıza dikkat ederseniz Steam olmadan oyun açma ve oynama işlemini kolayca yapabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER