DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:54

Steam Şehir Kurma Oyunları

Steam Şehir Kurma Oyunları

Steam bilindiği üzere neredeyse tüm oyunları içeren online bir dijital dağıtım ağıdır. Steam üzerinden oyun satın aldığınızda bilgisayarın işlemcisini daha fazla yormadan oyunları yükleyebilir ve kütüphanede tutabilirsiniz. Ayrıca bilindiği üzere aile paylaşımı ya da yetkiler sayesinde de oyuncular birbirleri arasında oyun etkileşiminde bulunabilmektedir. Oyuncuların bu konuda merak ettikleri konulardan bir diğeri ise Steam Şehir Kurma Oyunlarıdır. Şehir kurma oyunları kurgusu ve kaliteli grafikleri sebebiyle oyuncuların oldukça fazla yöneldikleri alanlardandır. Biz de bu yazımızda sizlere Steam için en ideal şehir kurma oyunları nelerdir onlardan bahsedeceğiz. Şehir kurma oyunlarında dikkat edilmesi gereken birçok husus ve kriter bulunmaktadır.

Steam En Sevilen Şehir Kurma Oyunları

  1. SimCity: İlki 1989 yılında yayınlanan SimCity Steam oyuncularının sen çok tercih ettikleri şehir kurma oyunlarından biridir.
  2. Cities: Skylines: Oyuncuların an itibariyle oynayabilecekleri en iyi şehir kurma oyunlarından biri olarak öne çıkmaktadır.
  3. Aven Colony: 2017 yılında yayınlanan bu oyun gerçekçi grafikleri ve sağlam ekran görüntüleri ile Steam’cilerin sıklıkla tercih ettikleri uygulamadır.
  4. Tropico 5: 2017 yılında piyasaya sürülen en güzel oyunlardan biri de Tropico serisinin en iyi olduğu Tropico 5’dir. Oyunun konusu tropik bir dünyada 19. yüzyıl sömürge döneminden 21. yüzyıla geçiş yapmanın zorluklarıyla boğuşmaktadır.
  5. Banished: 2014 yılında piyasaya sürülen bir diğer oyun da Banished’tir. Oyunun konusu sürgün edilmiş bir grup gezgin için şehir kurmaktır. Bu farklı ve zorlu görevde birçok macera olması oyuncuların merakını cezbetmektedir.
  6. Anno 2070: Bu oyunun konusu günümüzün en büyük problemlerinden biri olan iklim değişimi ve getirdiği yıkımlardır. Oyun oldukça ilgi çekici ilerlemekte ve oyuncuyu içine çekmektedir. Şehir kurma oyunu oynamak isteyenlerin başlangıç için tercih edebilecekleri kriterlere sahiptir.
  7. Surviving Mars: Bu oyun da Tropico yapın ekibi tarafından hazırlanan bir video uygulamasıdır. Oyuncu oyunda Mars'a yerleşip belirlemiş olduğu stratejiler çerçevesinde bir koloni kurmalı ve gezegende çeşitli olayları çözmelidir. Oldukça sıra dışı bir konuya sahip olan bu oyun son zamanlarda en sık tercih edilen şehir kurma oyunlarından biri olarak öne çıkmaktadır.

Bu yazımızda sizlere Steam En Sevilen Şehir Kurma Oyunlarından bahsettik. Dilediğiniz oyunu seçerek Steam kütüphanenize ekleyebilir ve oynayabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER