DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:50

Steam Zula Nasıl Güncellenir?

Steam Zula Nasıl Güncellenir?

Steam ülkemizde oldukça popüler olan ve hemen her online oyuncunun bilgisayarında olan bir uygulamadır. Çünkü Steam oyunculara birbirleri ile muhabbet etme ve kaynaşma şansı vermesinin yanında aynı zamanda kütüphanelerinde istedikleri her oyunu bulundurabilme şansı da tanımaktadır. Özellikle oyun içerisindeki oyunların Türkçe dil desteği vermesi ya da online olarak dünyanın her yerindeki insanlarla oynanabilmesi oldukça önemlidir. Burada dikkat edilmesi gereken bir diğer husus da oyunların Steam üzerinde güncel tutulmasının gerektiğidir. Çünkü Steam üzerinde oyunlar güncel olmadığında bazı problemler oluşabilmekte ve oyun tam anlamıyla her özelliği ile oynanmamaktadır. Oyuncuların Steam üzerinde güncelleme problemini en çok aldıkları oyunların başında ise Zula gelmektedir. %100 Türk yapımı olan ve sadece ülkemizde değil tüm dünyada ciddi anlamda bir hayran kitlesine sahip olan Zula bazı durumlarda çeşitli hatalar verebilmektedir. Bu yazımızda sizlere verilen hataları ve oldukça kolay olan çözüm yollarından bahsedeceğiz. Steam Zula Nasıl Güncellenir? Konusu bu yazımızda çözüme kavuşacaktır. Çözüm yolu ise oldukça basitti ve Zula’nın sürekli güncel tutulması yeteri olacaktır.

Steam Zula Nasıl Güncellenir?

  1. İlk olarak Steam uygulamasını açalım
  2. Sonrasında kütüphane içerisinde Zula oyununu bulalım ve sağ tıklayalım
  3. Buradan dosyaları doğrulama işlemi yapmamız gerekmektedir.
  4. Açılan sekmeler arasında YEREL DOSYALAR bölümünü seçerek üzerine tıklayalım
  5. Sonrasında ise OYUN DOSYALARININ BÜTÜNLÜĞÜNÜ DOĞRULA kısmına tıklayalım
  6. Bu işlem online olarak sağlanacak ve mevcut dosyalarınız kontrol edilerek eksik dosyalar tespit edilecek ve Steam üzerinden bilgisayarınıza indirilecektir.
  7. Eksik olan dosyalar otomatik olarak bilgisayarınıza inecek ve Zula hata vermeyecektir.
  8. Bu işlemi 2 haftada bir uygularsanız gelen güncelleştirmeler anında Steam üzerinden halledilecektir.

Görüldüğü üzere Zula’yı güncellemek oldukça kolaydır. Burada yapmanız gereken Steam üzerinden oyunu bulmak ve güncelleştirme almasına izin vermektir. Ancak bu işin can sıkıcı kısmı güncelleştirme geldiğinde hemen sisteme düşmemesi Steam’in onu otomatik olarak indirmemesidir. Bu yüzden yazımızda sizler için Steam Zula Nasıl Güncellenir? Sorusunu yanıtladık. Oyunda hiçbir şekilde hata almak istemiyorsanız 2 hafta aralıkla yukarıda maddelediğimiz işlemi yapmanız yeterli olacaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER