DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:13

Swain CT S13 - Swain Counterları S13

 Swain CT S13 - Swain Counterları S13

Bu yazımızda sizlere Swain CT S13 - Swain Counterları S13 hakkında önemli bilgiler vereceğiz. Lol’ün güçlü karakterlerinden biri olan Swain farklı özellikleriyle oyuncuların gönlünde taht kurmayu başarmış durumdadır. Ancak her şampiyon gibi onun da bazı karakterler karşısında koridor kazanma ve maç kazanma oranları düşüktür. Şimdi gelin birlikte Swain’in hangi şampiyonlar karşısında zayıf kaldığına bir göz atalım.a

Swain

Yüce Noxus Genarali lakaplı Swain, özellikle Kuzgun Sürüsü skilli ile öne çıkmaktadır. Swain’in kuzgunları kendisini iyileştiren ve canını kalıcı olarak arttırmakta olan tayflar toplamaktadırlar. Ayrıca Ölümün Eli özelliğiyle Swain rakiplerini delip geçen bir büyü atışı sağlamaktadır. İmparatorluğu Gözü skilli de Swain’in imza hareketlerinden biri olarak akıllara gelmektedir.

Swain Counterları

  1. Kennen: Swain’nin Kennen karşısında koridor kazanma oranı neredeyse hiç yoktur. Swain’nin koridor kazanma oranı sadece %1,15’tir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı da %1,91 olarak kayıtlara geçmiştir. Her 2 oranın düşüklüğü dikkate alındığında Swain’in karşısında en zayıf olduğu karakterin kesinlikle Kennen olduğu görülmektedir.
  2. Neeko: Swain’nin Neeko karşısındaki koridor kazanma oranı %37,5 iken maç kazanma oranı %48,98 seviyesindedir. Her 2 oran da Swain’nin Neeko karşısında zayıf olduğu görülmektedir.
  3. Sona: Swain’nin Sona karşısındaki koridor kazanma oranı %46,53 iken maç kazanma oranı %60,27 seviyesindedir. Oranlar ortalama seyretmekte olsa da Swain’nin Sona karşısında zayıf kaldığını söylemek yanlış bir tabir olmayacaktır.
  4. Xerath: Swain’nin Xerath karşısındaki koridor kazanma oranı %49,05 seviyesindedir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise gene bu ortalama ile hesaplanmış olup %44,22’dir.
  5. Brand: Swain, Brand karşısında %49,7 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Swain’nin Brand’a karşı maç kazanma oranı ise %45,24 seviyesindedir.
  6. Vel’koz: Swain’nin Vel’koz ile mücadelelerinin koridor bazında incelemesi yapıldığında oranın %49,75, maç kazanma bazında bakıldığında ise oranın %57,85 seviyesinde olduğu görülmektedir.

İncelemeler bize gösteriyor ki Swain Counterları çok fazla değil ve Swain gerçekten güçlü bir şampiyon. Ancak buna rağmen yazımızda Swain’nin hangi şampiyonlar karşısında zayıf olduğu konusuna değinerek sizleri bilgilendirmiş olduk.