DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:20

Sylas İtem Dizilimi – Sylas İtem Build

Sylas İtem Dizilimi – Sylas İtem Build

Moba strateji tabanlı oyunları sevip de League of Legends oyununu sevmeyen bir kişi bile yoktur. League of Legends oyununun çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen popülerliği azalmak yerine her geçen gün artmaktadır. Bünyesine her geçen gün yeni oyuncular katmayı başaran yapımcı bu başarısını ardında duran geliştirici ekibin sıkı çalışmasına borçludur. Doğru zamanda yapılan doğru güncellemeler ve yenilikler sayesinde birçok oyuncunun gönlünde taht kurmayı başaran geliştirici ekip oyuncuların isteklerine büyük bir hızla cevap vermekte ve onların isteklerine göre güncellemeler yapmaktadır. Bu özelliği sayesinde birçok oyuncunun gönlünü fethetmeyi başarabilmişlerdir. Hazırlamış olduğumuz Sylas İtem Dizilimi – Sylas İtem Build başlıklı yazıda siz değerli oyuncular için Sylas karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimini aktarmış bulunmaktayız.

Sylas

Genellikle Tortudereli Sylas olarak çağırılmaktadır. Bulunduğu yerin kenar mahallelerinde büyüyen ve çocukluğunu buralarda geçiren Sylas devasa büyüklükte olan bu şehrin karanlık yüzlerinden biri haline gelmiştir. Bulunduğu ülkede çok fazla sihir avcıları bulunmaktadır ve Sylas çok küçükken özel bir sihir gücü olduğunu keşfetmiştir. Bu özelliği ile sihir avcılarının dikkatini çeken Sylas keşfetmiş olduğu sihir güçlerini sihir avcılarına karşı kullandığı için parmaklıkların arkasını boylamıştır. Fakat Sylas’ın bu hapisten kaçması çok da uzun sürmemiştir. Hapisten kaçmayı başaran Sylas giderek daha gözü kara olmuştur. Bir devrim grubunun lideri olarak yaşamaktadır. Şimdilerde hizmet ettiği krallığı yıkmak için çabalamaktadır.

Sylas İtem

Doğru bir item dizilimi ile düşmanlarını çerez gibi parçalayan Sylas karakterinin item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular genellikle Gece Tırpanı itemini satın alarak oyunlarına başlamaktadır.
  • Daha sonra Sihirbaz Pabuçları itemini tercih etmektedir.
  • Hemen ardından Gölgealev itemini satın almaktadır.
  • Sonrasında Zhonya’nın Kumsaati itemini tercih etmektedir.
  • Beşinci sırada Rabadon’un Şapkası itemini satın almaktadır.
  • Son olarak Mejai’nin Ruhyiyeni itemini satın alarak dizilimi sonlandırmaktadır.

Sylas İtem dizilimi yukarıda belirtildiği gibidir. Doğru bir item dizilimi ile bütün karakterler bir şansı hak etmektedir.